Det fynske efterår gav 2 sejre med besvær

Otterup HK-Nordsjælland Håndbold 20-25 (9-9).
Målscorere: Kasper Kisum 7, Carl-Emil Haunstrup og Mathias Møller hver 5, Andreas Nielsen, Nichlas Hald og Jeppe Cieslak hver 2, Tobias Jørgensen og Matias Campbell hver 1.
Udvisninger: 5 til NH og 7 til Otterup.
Straffe: 3 til NH som blev udnyttet – 4 til Otterup, hvoraf 1 blev brændt.
Tilskuere: 315 i Otterup Idrætscenter 2. oktober 2020.

2. kamp på under en uge mod et fynsk hold bød atter på en sejr. Og i begge kampe holdt det hårdt.
Fredagens kamp i Otterup var den 2. kamp på bare 4 dage og denne kamp skulle vise sig at blive lige så svær at få overtaget på, men det lykkedes til sidst og vinde med 5 mål.

Mange udvisninger
Nordsjælland Håndbold gik atter på banen som favoritter og de første minutter af kampen var det da også NH der lagde sig i spidsen.
Efter 5 minutter var stillingen 3-1 til NH, denne 2-måls føring fortsatte det meste af halvlegen, men da der var spillet ca. et kvarter, havde der allerede været 4 udvisninger og det skulle vise sig resten af kampen, at udvisningerne hang løst på de to dommere: bare en spiller blev snittet røg de ud i to minutter – i alt blev der uddelt 13 udvisninger i kampen.

Otterup kom foran
Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg udlignede Otterup til stillingen 7-7. De to hold fulgtes ad resten af halvlegen med en pausestilling på 9-9.
2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede: de to hold fulgtes ad og Otterup kom endda foran med 13-12. NH fik i de følgende minutter 2 mand vist ud med det resultat, at Otterup kom foran 14-12 og 15-13. Først efter et kvarter i 2. halvleg fik NH bragt sig foran til stillingen 16-17.
Og efter at NH igen var kommet foran – bl.a. ved at spille 7 mod 6 – så de sig ikke tilbage resten af kampen og endte med at vinde 25-20. Otterup HK-Nordsjælland Håndbold 20-25 (9-9).

Og efter at NH igen var kommet foran – bl.a. ved at spille 7 mod 6 – så de sig ikke tilbage resten af kampen og endte med at vinde 25-20beb
Flot kommet igen af holdet og især Kasper Kisum fik rettet kanonen ind, idet han alene i 2. halvleg scorede 3 mål i rap.
Igen i går var Frederik Andersson på mål i hele kampen og gjorde det godt.
Nordsjælland Håndbold har nu spillet 5 kampe og fået de maksimale 10 point – spillerne kan nu holde en velfortjent weekend, idet der først er kamp igen på lørdag 10. oktober mod HC Midtjylland i Helsingør Hallen. Modstanderne har spillet 4 kampe og har 5 point.