Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

U19-spiller Andrew Wisman har skrevet under på treårig kontrakt med Nordsjælland Håndbold

Andrew Wisman har haft sin håndboldopvækst i Team Helsinge Håndbold og de seneste tre år har han været en del af NH-Talent. Denne sæson spiller han primært på Nordsjælland Håndbolds U19-hold, men han har allerede været på bænken i enkelte kampe for ligaholdet. Derudover har han også været en del af DanskHåndbolds U20-landsholdssamling.

Så det er et vaskeægte lokalt talent, der fra næste sæson bliver indlemmet i Nordsjælland Håndbolds ligatrup, når han skifter ungdomshåndbolden ud med seniorhåndbolden.

”Jeg føler, at Nordsjælland Håndbold er det eneste rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. Det er det blandt andet, fordi NH tilbyder nogle rammer, jeg kender og føler mig tryg i, hvilket er vigtigt for mig.”

”Derudover er sammenholdet, det sociale og miljøet også rigtig godt her. Personligt betyder det meget for mig, for når jeg har det godt socialt, så udvikler jeg mig også meget mere.”

”Jeg glæder mig supermeget til at blive en del af ligatruppen. Der er jo det, jeg har trænet for hver dag de seneste tre år i NH-Talent. Jeg glæder mig også til at få lov til at lære meget mere og blive en endnu dygtigere håndboldspiller. Og ikke mindst suge til mig fra de erfarne spillere på holdet.”

”En virkelig spændende pakke”
Talentchef og kommende cheftræner Laurids Søgaard udtaler:

”Andrew har samlet set en virkelig en spændende pakke. Han viser allerede nu – både på U19-holdet, når han har været med U20-landsholdet og til træninger med ligaholdet – at han virkelig kan sætte sig igennem på hans individuelle kompetencer i forhold til både brud og skud. Ydermere har han også alle forudsætninger for at blive en dygtig forsvarsspiller.”

”Den store opgave for Andrew og os bliver at skabe forudsætningerne for, at han kan få sat sine kompetencer i spil. Det gælder både i forhold til hans fysiske base, spilforståelse og hans mentale overskud. Det er heldigvis noget, vi allerede arbejder benhårdt på i NH-talent-regi.”

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917
Talentchef og kommende cheftræner, Laurids Søgaard, 61545111