Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Der venter os hård modstand søndag, hvor en udekamp mod de nykårede pokalmestre og dobbelte danske mestre fra GOG er på programmet. Seneste interne opgør endte godt nok med en NH-sejr på 32-30, men spørger man Laurids Søgaard kan vi denne gang forvente endnu hårdere modstand:

”Efter et meget turbulent efterår skal der lyde en stor cadeau til et GOG-hold anført af Mikkel Voigt og Thomas Brandt, for at have genfundet melodien. Vi skal derfor forberede os på at møde et andet hold end det der var på besøg i Royal Stage tilbage i oktober.”

Søndag bliver der desuden gensyn med den tidligere NH-profil Nicolai Pedersen, som Laurids også fremhæver som en GOG-Profil:

”Jeg er særligt imponeret af GOG’s velsmurte bagkæde med Nicolai Pedersen, Aron Mensing og Emil Madsen, men også Tobias Thulin i målet, som er kommet hjem fra EM med virkelig imponerende præstationer.”

Efter opgøret mod GOG resterer der kun fire spillerunder i et utrolig tæt grundspil. Der er ikke mange point mellem placeringerne, og det gælder for NH om, først og fremmest, at sikre sig point nok til en plads i kvalifikationsspillet.

”Vi er i en situation hvor vi ikke kan tillade os at lægge os ned på forhånd, selvom det tyder på en svær kamp. Vi skal gå efter at holde liv i kampen i Gudme, og se om der derved kan være overraskende point at hente.”

Kampen spilles kl. 15.00 i Gudme hallerne, og kan følges gennem liveopdateringer på vores Instagram @nordsjaelland_haandbold og i Tophåndbolds app.