Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Når Kristian Olsens kontrakt udløber til sommer, bliver det et farvel til Nordsjælland Håndbold

Den 23-årige højreback har de seneste to sæsoner spillet sig op til at være en af de bærende kræfter på ligaholdet. Dét på trods af at han kom til klubben i 2022, hvor en karrietruende knæskade havde holdt ham ude i et par år. Alligevel har Kristian Olsen og klubben valgt, at vejene skilles til sommer.

”Det er selvfølgelig vemodigt, at det ikke skulle blive til mere end to sæsoner i denne omgang. Samtidig er jeg utrolig glad for den tid, jeg har haft her, for jeg nyder at være her og alle de relationer, jeg har fået.”

”Jeg vil gerne sende en stor tak til klubben, fordi de turde satse på mig og tage mig ind i sin tid. Jeg gik fra at være skadet i mange sæsoner og ikke være et navn i seniorverdenen til at blive en profil for Nordsjælland. Jeg er evigt taknemlig for, at de turde give mig chancen.”

”Han har en unik pakke”
Assistenttræner Laurids Søgaard og resten af klubben er også glade for, at Kristian Olsen har grebet chancen og er vendt tilbage til livet som ligaspiller.

”Både på et personligt og sportsligt plan er jeg enorm glad for, at vi i fællesskab – Kristian, stab med flere – er lykkedes med at få Kristian tilbage på håndboldbanen, hvor han uomtvisteligt har leveret et stort bidrag i sin tid i Nordsjælland Håndbold. Kristian har på mange måder en unik pakke, som jeg håber, at han – med fortsat fremgang omkring sit knæ – kan forløse de kommende år. Vi har på ingen måde fortrudt, at vi tog en chance med ham!”

”Da vi tidligt i sæsonen indledte dialog med Kristian om en evt. forlængelse var han usikker på, hvad fremtiden skulle bringe og således slog vi til, da vi kunne sikre os en slagkraftig højre back duo med Nikolaj Larsson og Jesper Dahl. Vi håber dog, at vi kan hjælpe Kristian videre til en klub på en højere hylde, hvor hans store potentiale kan forløses.”

”Lige nu nyder jeg bare at spille håndbold”
Hvad fremtiden byder på for Kristian Olsen er endnu uvist.

”Jeg tager det stille og roligt – og så nyder jeg bare at spille håndbold lige nu. Jeg er også i gang med en uddannelse, jeg vægter højt. Så det kan være, at tiden er inde til, at der skal fuldt fokus på studiet. Men det kan lige så godt være, at der kommer et tilbud fra en klub, der er så spændende, at jeg vil give det et skud. Det må tiden vise.”

”Før jeg kommer til den beslutning, har vi stadig en del kampe tilbage her i Nordsjælland, hvor der forhåbentlig skal nogle flere point på kontoen, så vi kan sikre, at Nordsjælland også spiller i ligaen til næste sæson. Og det vil jeg selvfølgelig gøre alt, hvad der står i min magt for lykkedes.”

Vi ønsker Kristian held og lykke fremover – og glæder os til at se ham i den lysegrønne trøje resten af sæsonen.

For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917
Talentchef og assistenttræner, Laurids Søgaard, 61545111