Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Endnu en stregspiller på plads i Nordsjælland Håndbold!

Nordsjælland Håndbold henter Andreas Magaard i TMS Ringsted
 
Endnu en stregspiller skifter til Nordsjælland Håndbold i næste sæson: 22-årige Andreas Magaard kommer fra ligaholdet TMS Ringsted, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner efter en håndboldopdragelse i GOG, hvor han spillede indtil han var 2. års senior.

Andreas Magaard læser HA Projektledelse på CBS på Frederiksberg, hvor han bor. Håndbold har han stor fokus på, og han vil gerne se, hvor langt han kan nå.
Dét er også forklaringen på skiftet:
– Jeg tror Nordsjælland Håndbold kan være med til at hjælpe mig mod dette mål. Nordsjælland har et fedt set-up, med ny hal og nye faciliteter, og en meget kompetent træner i Simon Dahl, som jeg kender fra min tid med ungdomslandsholdet, siger Andreas Magaard.
Andreas Magaard kender også flere NH-spillere, og synes det er et meget spændende hold med masser af muligheder.

Dynamik og fleksibilitet

Cheftræner Simon Dahl fremhæver, at Andreas Magaard kommer med Ligaerfaring fra TMS Ringsted og erfaring fra ungdomslandsholdet:
– Magaard kan og skal bl.a. være med til at skabe et endnu mere dynamisk og fleksibelt forsvar, hvor vi endnu engang vil hæve barren for, hvor meget fysik vi kan bringe ind i tingene, som er så afgørende for at lykkes på den lange banen for os, siger Simon Dahl.

I går oplyste Nordsjælland Håndbold, at der også bliver tilgang af stregspilleren Hakan Sahin fra Ajax København. Med to nye stregspillere i truppen betyder det også, at Anders Agger stopper efter denne sæson:
 
– Vi vil gerne takke Anders Agger for to års tro tjeneste og ønske ham held og lykke,
siger Simon Dahl.