Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Der bliver skiftet ud på stregen i Nordsjælland Håndbold

Hakan Sahin kommer fra Ajax København, hvor han har gjort det godt
 
Der bliver skiftet ud på stregen i Nordsjælland Håndbold, som har tegnet kontrakt med Hakan Sahin, der kommer fra Ajax København.
Han afløser Andreas Nielsen, som i næste sæson spiller for Mors-Thy Håndbold, og cheftræner Simon Dahl begrunder valget således:
 
– Hakan er en rigtig kriger, som såvel verbal som fysisk fylder meget og altid går forrest i bestræbelserne på at nå det bedst mulige resultat i holdets tjeneste. 
 
Simon Dahl tilføjer: – Han har udviklet sig flot de seneste sæsoner og har i min optik været 1. divisions bedste stregspiller i indeværende sæson. 
 
Derfor glæder cheftræneren sig til at hjælpe med at fortsætte udviklingen: – Og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan løfte både Hakan og Nordsjælland til næste niveau.
 
Glæder sig til Ligaen
26 årige Hakan Sahin – som har en bachelor i kommunikation fra RUC – har kurdiske rødder og er opvokset i Taastrup. Og han håber, at Nordsjælland Håndbold spiller sig tilbage i Ligaen:
 
– Efter fire sæsoner i 1. divisionen føler jeg, at jeg har den erfaring og de kompetencer det kræver, at spille på landets højeste niveau, fortæller han. 
 
Hakan Sahin lægger også vægt på klubbens flotte historik, klubbens set-up og klubbens mange engagerede tilhængere.