Skip to main content
Nyheder

Besøg af storholdet BSV

I sportens verden går det ofte op og ned. Man skal ikke være astrofysiker for at konstatere, vi er nede i en pointmæssig bølgedal. Det der dog definerer en lang karriere, eller en sæson; er evnen til at komme tilbage efter de perioder.  Det er efter 60 min vi skal have et resultat, og vi har 26 kampe og øve os på inden den endelige dom stadfæstes. Jeg ser en masse spillere, der til træning kæmper som vilde heste, fans som bliver ved med at støtte op og give gejst til holdet. Både på direktionsgangen og i den sportslige sektor arbejdes der på højtryk, for at få færgen til at skifte kurs. Det er ingen let opgave, det kræver et samlet løft, for vi er som altid oppe mod store kræfter. De seneste to kampe, har vi mødt to bejlere til DM-titlen. De stillede begge op i en meget motiveret udgave, efter et par for dem sløje præstationer. Kvalitet krydret med koncentration og fight er den opgave, vi har stået overfor, og så er 45 fremragende min mod Skjern og 20 mod GOG langt fra nok.
BSV har spillet på et meget højt niveau denne sæson, men kommer også til Helsinge med et par uafgjorte resultater i ligaen og et drøn ærgerligt et måls nederlag i CL. Så belært af historikken, så kommer de særdeles motiveret til os. De har et klassemandskab, med den gamle NH-dreng Markussen i spidsen i absolut storform.
Det betyder vi skal have sat en kamp sammen, hvor vi rammer tæt på de 60 gode minutter. Det afgørende er ikke tidlige resultater mod dem, men hvordan vi kommer ind i kampen. Vi har brug for en hæsblæsende kulisse, der kan rive ørene af vores modstander. Og selv hvis man ikke er den største NH-fan, er der rigeligt med grund til at komme til Helsinge. Det er to af Danmarks største stregspillere gennem tiderne, der besøger os i form af Knudsen og Nøddesbo.
NH er som en korkprop, vi kan godt holdes nede, men så snart taget slippes, så ryger vi altid op til overfladen igen. Vi skal være realistiske og anerkende, der skal leveres i alle spillets faser mod en gigant som BSV. Vi er før blevet dømt ude, og det bliver vi igen. Det vigtigste for os er at holde fokus på os selv. Vi skal bevare troen, og tillid til hinanden, få humør på, så er det kun et spørgsmål om tid, før der igen ryger point ind på kontoen. 
God kamp.
 
Ian Marko Fog