Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Kampen om Sjælland II – Lokalbrag i Ringsted

Morgen/Mandagens kamp i 22. runde i herreligaen står mellem TMS Ringsted og Nordsjælland Håndbold – et rent lokalbrag  – Kampen om Sjælland – som ganske givet vil blive en intens fight mellem de to hold, som henholdsvis ligger som nr. 14 – TMS – og nr. 10 – NH.
Første møde mellem de to hold på NH’s hjemmebane endte med en sejr til TMS, så lad os satse og håbe på at TMS er lige så ”gæst”frie som NH var, da TMS var på besøg i Helsinge. 
TMS vil helt sikkert kæmpe med det ”hvide” ud af øjnene, for at komme væk fra deres nuværende placering – direkte nedrykning – og for håndboldens skyld, vil det også være trist hvis de rykker ned, for Sjælland skulle gerne være repræsenteret i næste års liga med to hold. Dog skal det da fluks siges, lad det nu ikke gå ud over NH.
TMSs mandskab er en blanding af garvede og unge spillere, og der er i truppen et par tidligere NH-spillere, nemlig Morten Nyberg, Michael Riis og Nicolai Koch Hansen.
NH stiller op med en stor portion selvtillid efter de seneste 3 kampe, som har bragt point på tavlen og væk fra den direkte nedrykning. Vi håber, denne selvtillid vil føre til endnu en sejr.
Det siges, at der allerede nu er udsolgt til kampen i Ringsted så er det godt at den kan følges på TV 2 Sport – kampen fløjtes i gang 19.30.
Der er ingen tvivl om, at mange af NH’s fans vil møde op til kampen – foreløbig har 112 fans fra NH sikret sig billet, og det er som sagt et lokalbrag – så der skal nok blive gang i den også uden for banen.
NH’s trup er vel forberedt til kampen og ved træningspasset søndag, blev der gået til den og der er ingen tvivl om at trænerteamet er vel forberedt til mandagens kamp. 
Held og lykke til alle fra Nordsjælland. 

Den 24. februar 2019 – Kirsten Hebo