TTH Holstebro-Nordsjælland Håndbold 22-26 (9-13).
Målscorere: Nichlas Hald 8, Andreas Magaard 7, Tobias Jørgensen 3, Kasper Kisum og Matias Campbell hver 2, Julius Mørch, Rasmus Madsbøll, Magnus Kronborg og Jesper Dahl hver 1.
Straffe: 2, hvoraf 1 blev udnyttet til NH og 1 til TTH Holstebro.
Udvisninger: 1 til hvert hold.
Tilskuere: 1.973 i Gråkjær Arena 10. marts 2022.

NH’s uge 10 blev en fantastisk uge med 4 point på kontoen og over ligahold som er placeret bedre end Nordsjælland Håndbold.
Nordsjælland Håndbold var draget til det jyske med en god position selvtillid efter mandagens flotte kamp mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og det skulle vise sig, at den selvtillid var helt intakt, da dagens kamp startede.
Godt nok skulle der gå hele små 5 minutter inden nogle af holdene fik bolden i nettet og det var NH der bragte sig foran 1-0. TTH fik dog udlignet til 1-1 og det skulle vise sig, da kampen var færdigspillet at det var den eneste gang af TTH var på omgangshøjde med NH!

Jimmi Andersen i topform
NH bragte sig foran 4-1 og 6-2, og det var ikke fordi TTH ikke havde chancer, men i målet viste Jimmi Andersen igen sine kvaliteter. I angrebet var det særlig Nichlas Hald og Andrea Magaard der tryllede.
NH fortsatte sit gode spil og resten af halvlegen holdt føringen med 2 til 3 mål og med blot et halvt minut igen var stillingen til NH 13-8.TTH fik dog reduceret i de sidste sekunder til 13-9.

Øgede forspringet
Fra begyndelsen af 2. halvleg var det fortsat NH, som havde teten, og holdet holdt sit forspring på 4 mål. Med små 10 minutter igen havde NH øget til 24-19 og dette forspring holdt resten af halvlegen. NH vandt 26-22 og kunne rejse hjem med 2 point.
Det var særligt Nichlas Hald og Andreas Magaard der tryllede i angrebet og i den anden ende stod forsvaret godt og ikke mindst sidste skanse – Jimmi Andersen med en redningsprocent på 42.
Med ugens to kampe og 4 point er Nordsjælland Håndbold nu placeret som nr. 11 med 24 kampe og 17 point og ikke mindst væk fra den direkte nedrykning. Der er dog fortsat kampe som skal vindes og de næste to kampe skulle der også gerne point med hjem fra.
Nu har spillerne næsten 2 ugers pause, da der ikke skal spilles kamp før torsdag 24. marts, hvor det er Ribe-Esbjerg HH, der venter i Helsingør-hallen kl. 19.30 og et par dage efter – mandag 28. marts kl. 19 er det KIF Kolding der kommer på besøg i Royal Stage, Hillerød.