Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Skoletasken vinder over sportstasken

By 08/03/2022september 5th, 2022No Comments

Kampiveren lyser ud af Thomas Kjærgaard, som spiller sæsonen færdig i samme stil. (Foto: Jan F. Stephan).

Skoletasken vinder over sportstasken, så 20-årig Thomas Kjærgaard stopper i Nordsjælland Håndbold med udgangen af sæsonen:
Jeg har været rigtig glad for mine to år i Nordsjælland Håndbold, hvor jeg føler, at jeg både har udviklet mig personligt og især som håndboldspiller. Jeg befinder mig dog et sted, hvor jeg er nødt til at forholde mig til, hvilken retning jeg skal i livet, og jeg har af den årsag besluttet mig for at skrue ned for håndbolden til næste sæson. Det ændrer ikke på, at jeg er topmotiveret for at slutte sæsonen godt af, siger Thomas Kjærgaard.
 
Højrebacken voksede op med håndbold i HIK Håndbold og havde et år som U19-spiller i FIF inden han kom til NH i sæsonen 2020-21. Han debuterede i 1. division og dette er hans første ligasæson.
 
Cheftræner Simon Dahl er ked af at miste Thomas Kjærgaard:
Vi er rigtig ærgerlige over, at Thomas har prioriteret som han har, men vi har også fuld forståelse for det. Skal man være en del af elitesport kræver det 100 % dedikation, afsavn og fravalg – og mest af alt skal det altid være lysten, der driver værket – og er man ikke klar til dette, så er det den rigtige beslutning, Thomas