Sejrsstimen fortsætter!

HC Midtjylland-Nordsjælland Håndbold 28-20 (13-11).

Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 6, heraf 3 på straffe, Andreas Nielsen 5, Niclas Hald 4, Tobias Jørgensen og Kasper Kisum hver 3, Mikkel Palmer og Jeppe Cieslak hver 2, Mathias Møller, Thomas Kjærgaard og Matias Campbell hver 1.
Udvisninger: 3 til hvert hold – som alle faldt i 1. halvleg.
30. januar 2021 i Sportscenter Herning.

Så kom Nordsjælland Håndbold endelig i gang efter lang nedlukning senest p.gr.a. isolation, da en af spillerne var testet positiv.
Sejrstimen har heldigvis ikke lidt, tværtimod skulle spillerne bare lige i gang igen og efter slutfløjt stod der på måltavlen 28-20 over HC Midtjylland, som i øvrigt lige har vundet stort over Skive fH, som jo er holdet der ligger lige efter NH i 1. division og som også bejler til oprykning til Ligaen.

3 udvidninger på 10 minutter

Efter en lang pause var spillerne glade for endelig at kunne komme i gang igen. Kampen var dog dårlig gået i gang før den første udvisning ramte NH, blot 1 minut gammel røg Andreas Nielsen ud og tilmed straffe. HC Midtjylland bragte sig foran 1-0.
Udvisning var dyr, idet HC Midtjylland øgede til 2-0 inden NH blev fuldtallig, men straks igen blev ramt af en udvisning. Denne gang var det Tobias Jørgensen, der måtte en tur på bænken. D
et var dog ikke kun NH der blev ramt af udvisninger, inden der var spillet 10 minutter havde der været 3 udvisninger, den sidste til HC Midtjylland. Årsagen til disse hurtige udvisninger står hen i det uvisse, men udvisningerne havde ingen betydning, da NH efterfølgende fik gang i scoringerne for efter 12 minutter var stillingen 4-3 til NH.
NH fortsatte sin føring. Det var kun en enkelt gang midt i halvlegen at HC Midtjylland var foran – 10-8 – men NH fik inden pausen bragt balance i målregnskabet til 11-11 og inden for de sidste minut fik de endda øget til 13-11, bl.a. ved at de spillede 7 mod 6 og her var det især Mikkel Palmer, som fik sat mål ind bag HC Midtjyllands keeper.

NH lagde stærkt ud

NH øger sin føring og efter 5 minutter var stillingen 17-12 til NH, hvilket skyldes af HC Midtjylland var gået i 7 mod 6 hvilket gav nogle lette mål til NH.
HC Midtjylland reducerede dog NH’s føring, men tættere end 3 mål kom de ikke. Efter et kvarter var stillingen 21 -17, hvor HC Midtjylland fik tilkendt et straffe og reducerede til 18-21. NH fortsatte sit gode spil og øgede yderligere og da kampen blev fløjtet af, var stillingen 28-20.

Bredden gav bonus

NH’s bredde gav helt klart bonus i dagens kamp og de spillere, der umiddelbart skal fremhæves, er en Mister 100 % nemlig Carl-Emil Haunstrup, Nichlas Hald sørgede for afgørende mål fra højre back, Andreas Nielsen havde rigtig gang i scoringen fra stregen og i målet var det Marcus Holmén, der tog fra.
Der kunne nævnes andre, da det var en gedigen god holdindsats, der var årsag til sejren og ikke mindst størrelsen.
Nu venter der nogle kampe hurtigt efter hinanden: 2 corona-udsatte kampe– og allerede på onsdag 3. februar skal NH igen i kamp, denne gang hjemme i Royal Stage mod Otterup HK, som har 13 point for 15 kampe mod NH’s 29 point for 16 kampe. Skive som ligger nr. 2 har 28 point men for 17 kampe.
Og så er der blot 4 dage feter endnu en hjemmekamp søndag 7. februar mod SUDS Nyborg i Royal Stage.