Nordsjælland tabte stort til TTH Holstebro – 22-36.

NH-TTH Holstebro 22-36 – halvlegsresultat 13-17.

Målscorere: Matias Campbell og Kasper Kisum hver 4, Anders Agger og Jesper Dahl hver 3, Mathias Møller og Andreas Nielsen hver 2, Tobias Jørgensen, Benjamin Jørgensen, Frederik Iversen og Tobias Rasmussen
Topscorer hos TTH Holstebro: Christoffer Cichosz og Kasper Emil Kildelund med hver 7 og NH’s tidligere
spiller Magnus Bramming nettede 6 gange.
Udvisninger: 1 til TTH Holstebro
Tilskuere: 989 i Helsingørhallen 2. oktober 2019.

Nordsjælland Håndbold havde set frem til aftenens kamp mod TTH Holstebro først og fremmest for at spille foran vores hjemmepublikum, som er en fantastisk støtte for holdet og ligeledes for at møde to tidligere NH-spillere, nemlig Magnus Bramming og Johan Meklenborg – sidstnævnte kom dog ikke på banen, så det blev ikke det gensyn som man havde håbet på.

Nordsjælland Håndbold kom godt fra start, idet det stod 3-1 efter små fem minutter. NH fulgte med hele
første halvleg til stillingen 13-14. De sidste 6 min. kan NH ikke få bolden i mål, og riposten/redningerne
gjorde at TTH Holstebro bragte sig foran 13 – 17 inden holdene kunne gå til pause.
I første halvleg var det især stregspillerne, der kæmpede sig til chancer efter indspil fra specielt Jesper Dahl.

2. halvleg går i glemmebogen

2. halvleg skulle vise sig at blive en halvleg, som NH-spillerne hurtigst muligt skal komme i glemmebogen. I
løbet af de første 10 minutter blev NH løbet over ende og TTH Holstebro førte 23-15.
NH valgte at tage en time out for at få lidt mere styr på tropperne, men lige meget hjalp det. NH kom
ganske vist til flere chancer, men de havde mere end svært ved at passe TTH Holstebrokeeperen Sebastian
Frandsen og det resulterede i, at TTH Holstebro stødt og roligt øgede føringen til slutresultatet 22 – 36. NH havde flere oplagte chancer, men bolden ville ikke ind i mål.
Eksempelvis reddede Sebastian Frandsen 2 straffekast – det ene med 2 forsøg – samt en frispilning inden
for de første par minutter af 2. halvleg. Dét var med til at slå NH ud af rytmen.
I slutningen af kampen valgte trænerteamet at skifte en del de etablerede spillere ud med vores unge
talenter.

Hjemmepublikummet – de cirka 1.000 mennesker – forsøgte efter bedste evne at opildne deres spillere. Og uanset at NH kom meget bagud, så var støtten fra fans og sponsorer stadig intakt.
Kampens spiller blev Tobias Jørgensen. Og publikum stemte via Facebook på Matias Campbell som
Kampens Konge.
Der nu lidt over en uge til, at NH igen skal i aktion, så der er tid til at få rystet nederlaget af sig. Næste
modstander er oprykkerne Fredericia Håndbold på udebane. Kampen spilles 14. oktober 2019 kl. 19 i