Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

Kære fans, sponsorer, håndboldelskere og alle andre, der onsdag møder op i Helsingør Hallen

Hvor har jeg dog glædet mig til at skrive disse linjer ovenpå en sejr i Jylland – og hvilken en. For nøjagtig en uge siden fik vi endelig den sejr, vi har hungret efter. Vi fik slettet det berygtede 0 på tavlen efter en fremragende præstation. Vi præsterede noget af det bedste forsvarsspil, vi har leveret som gruppe, i store dele af opgøret og da vi samtidigt fik gang i vores kontrasspil, så alt lyst ud.
 
Efter 40 minutter blev vi pludselig markant mere udfordret, var ved at smide en seksmålsføring, men fik justeret ind og drengene viste kynisme og coolness, da tingene skulle afgøres. Det var høj klasse og følelsen af to point har givet os mod på mere og indledte en god træningsuge op mod dagens kamp.
 
En kamp, hvor vi formentlig skal ramme et endnu højere niveau, for at gøre os forhåbninger om to point. Tvis har handlet godt ind til denne sæson, de har en stor brede med mange kvalitetsspillere på alle positioner – og bruger dem flittigt. Herunder ikke mindst vores gamle NH-venner Johan Meklenborg og Magnus Bramming, hvis kvaliteter ikke kræver yderlige forklaring.
 
Ikke desto mindre har vi fundet nogle ting, som vi gerne vil udfordrer Tvis på, og kan vi lykkes med nogle af de ting, så er vi helt overbeviste om, at vi igen kan få en fantastisk onsdag aften i Helsingør.

God kamp!