Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Optakt: Fredericia Ude

Mandag aften drager vi endnu en gang over Storebælt, som vi plejer til vores udekampe, men denne gang skal vi “kun” til Fredericia, og der er vist ingen tvivl om, at Fredericia og deres entusiastiske fans på lægterne vil gøre alt for, at det kommer til at føles som om vi kommer i et voldsomt uvejr og får en lang tur hjem. 
Vi ved det bliver en svær kamp for os, og vi kommer til at møde et meget opsat Fredericia mandskab, som sammen med kulissen vil gøre alt for at kyse os, og sætte sig på kampen ved brug af stor fysik og voldsomt tempo fra starten. 
Vi er klar over, at Fredericia er favoritter efter deres gode start i Ligaen, men vi har naturligvis en plan for, hvordan vi gerne vi afvikle kampen, og vores vigtigste opgave i første omgang bliver at holde hovedet koldt, og ikke lade os stresse selvom 97-98% af tilskuerne ikke holder med os. 
Vi skal holde os til vores game plan, og være kyniske på de muligheder som vi er overbeviste om nok skal komme i kampen, og samtidig være meget disciplineret i alle de aktioner vi kommer i, og så er vi overbevist om at vi kan hive de to point med hjem til Nordsjælland. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget til kampen, og det er super fedt at spille i den kulisse som venter os med en fyldt hal – også selvom vi er udeholdet. 

Trænerteamet.