Skip to main content
Nyheder

Ribe-Esbjerg udnyttede 10 minutter – hvor NH gik i stå!

Ribe/Esbjerg-NH: 32-24 (17-16).
NH’s målscorere: Kasper Kisum 8, Carl-Emil Haunstrup 8 (5 på straffe), Frederik Iversen 4, Matias Cambell 2, Jesper Dahl og Andreas Nielsen hver 1.
Topscorer hos Ribe/Esbjerg Nicolai Nygaard 7 mål.
Udvisninger: 2 til hvert hold.
Tilskuere: 944 i Ribe Fritidscenter 31. oktober 2019.

Nordsjælland Håndbold var atter på tur til det jyske, hvor det denne gang var Ribe/Esbjerg der ventede.
NH kom rimeligt fra start og i det meste af 1. halvleg var de to hold lige, hvilket pausestillingen 17-16 tydeligt viser.
1. halvleg bar præg af en del fejlafleveringer eller skud forbi mål af begge hold. Målene i første halvleg blev delt mellem Kasper Kisum, Frederik Iversen og Carl-Emil Haunstrup.

10 minutter hvor det gik i stå
2. halvleg startede mere eller mindre med en udligning til 17-17 på straffe – scoret af Carl-Emil Haunstrup.
NH kunne ikke rigtig få gang i scoringen: der gik næsten 10 minutter før NH igen fik scoret, men til gengæld havde Ribe/Esbjerg øget til stillingen 25-19. Med et kvarter igen var stillingen 26-22 og der begyndte at blive håb om, at indhente denne føring.
Desværre skulle det ikke gå sådan – Ribe/Esbjerg blev ved med at score, hvorimod NH havde mere end svært ved at score uanset at de havde mulighederne og det skulle vise sig at inden for det sidste kvarter var det kun en enkelt gang at NH fik bolden i mål, nemlig ved stillingen 27-23. Til gengæld scorede Ribe-Esbjerg yderligere og slut resultatet blev 32-24.

6 chancer på 6 minutter
Det skal tilføjes, at med 7 minutter igen scorede Carl-Emil Haunstrup på straffe – og i de sidste 6 minutter havde NH 6 skud, som på en god dag ville give mål: 3 blev reddet af målmand Søren Rasmussen, 1 skud ramte stolpen og 1 røg forbi.
Kampens 2. halvleg blev en kamp mod uret for NH for at komme op og det lykkedes ikke – Ribe/Esbjergs keeper Søren Rasmussen tog fra, men desværre var der atter en kamp hvor der var en lige lovlig høj procent af fejlafleveringer.
Holdet må hjem og samle kræfter inden næste kamp som er torsdag 7.- november klokken 20 i Helsingør, hvor det er Skjern Håndbold, der venter.