Skip to main content
Nyheder

Optakt: Nordsjælland – Skjern

Vi kæmper med tingene for tiden – vi kæmper i særdeleshed med at få sat tingene sammen over en hel kamp. I Ribe i sidste uge spillede vi fremragende angrebsspil i 1. halvleg, mens vi var noget mere udfordret midtvejs i 2. halvleg, hvor særligt vores gamle ven Lasse Uth gjorde ondt på os i deres 5-1 forsvar.

I dag har vi heldigvis en ny chance for at sætte point på tavlen, når Skjern Håndbold kommer på besøg. Skjern er et klassemandskab, som i de sidste par kampe har præsteret på et meget højt niveau. Inden sæsonen skiftede de ligeledes ud på trænerbænken og det virker som om den nye duo Patrekur Jóhannesson og Claus Hansen virkelig er ved at få sat deres aftryk på tingene.

På banen er det fortsat velkendte navne som Eggert, Mogensen, den norske vulkan Myrhol og tordenarmen på Eivind Tangen, der trækker læsset, mens Jesper Konradsson styrer dirigentstokken angrebsmæssigt.

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal vi huske at nyde Kasper Søndergaard, der for sidste gang i hans enorm flotte karrier kommer forbi en af vores haller som modstander. Kasper kvaliteter er indiskutable og han er en fantastisk repræsentant for vores sport. Tak for oplevelserne, Kalle!

Vi vil så gerne på tavlen på hjemmebane og med jeres støtte i ryggen, vil vi gøre alt hvad vi kan, for at smidt grus i Skjern-maskineriet og få en dejlig torsdag aften i Helsingør.