Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Svær udekamp venter i Ribe torsdag aften.

Efter en kortere landskamps pause venter Ligaen igen torsdag aften, hvor vi skal en tur til Ribe og møde rækkens nr. 2, som virkelig har formået at spille en fremragende første del af sæsonen. 

Ribe har et meget slagkraftigt hold, som med stor fysik dækker fremragende op og virkelig har fundet hinanden i angrebet, og Ribe fremstår lige nu som en solid enhed, hvor spillerne kender hinandens roller bedre og bedre, og samtidig er de så gode individuelt, at det bliver svært at holde dem allesammen “nede” på samme tid.

For vores eget vedkommende har vi fortsat masser af mod på tilværelsen, og spillerne træner super godt hver eneste gang, for at blive bedre og hele tiden lægge lag på vores spil, og selvom vi bestemt ikke er favoritter i aftenens kamp, så vil vi gøre alt for at kaste grus i Ribes maskineri, og forsøge med alt hvad vi har at tage de 2 point med retur til Nordsjælland. 

Dette kræver stor offervilje i alle aktioner, og så skal vi udvise kynisme på vores muligheder i kampene, og vi tror helt sikkert på, at de muligheder vil opstå, hvis vi knokler for tingene igennem alle 60 minutter. 

 
​Trænerteamet.