Nordsjælland Håndbold taber på straffe efter tid til Lemvig-Thyborøn

Aftenens kamp i Lemvig mod Lemvig-Thyborøn blev lige så spændende som det var forudset, og et bittert nederlag på 26-25 – sejrsmålet til hjemmeholdet fald efter tid på straffe.
Efter en lang dag i spillerbussen – spillere og ledere var draget fra Hillerød fredag morgen – skulle køreturen lige rystes af og det gjorde Nordsjælland Håndbold ved at bringe sig foran 0-1 blot efter et halv minut. Lemvig-Thyborøn fik dog udlignet efter et par minutter.
NH kom i løbet af de første 5-6 min. af kampen foran 1-4 før Lemvig-Thyborøn fik reduceret. De to hold fulgtes ad det meste af halvlegen med NH i front. Med små 5 min. igen fik LTH i imidlertid udlignet til stillingen 10-10. NH fik dog bragt sig foran igen, og kunne gå til pause 1 mål foran – stillingen viste 11-12.
Målene i 1. halvleg blev sat ind af ikke mindre end 6 forskellige spillere.
2. halvleg startede med en udligning af hjemmeholdet, men NH svarede igen og var det meste af halvlegen foran med et til to mål. NH bringer sig faktisk foran med 3 mål ved stillingen 16-19 efter ca. 10 min. spil i 2. halvleg. Resten af kampen er der maks. et mål mellem de to hold, og primært og hele tiden med NH i førertrøjen. Med 10 min. igen er det dog Lemvig-Thyborøn, der fører med et enkelt mål – i samme periode hvor LTH bringer sig foran blev NH ramt af to udvisninger. NH svarer igen da de bliver fuldtallig, og bringer sig foran 22-23. Desværre holdt denne føring ikke, idet LTH med blot 2 min. igen bringer sig foran 25-24.
NH får tilkendt et straffe med blot 1 min. igen og får udlignet til tor jubel for de 30 medrejsende fans.
I det sidste angreb vælger Lemvig-Thyborøn, at tage en time out og med 4 sek. igen –  bliver der fløjtet for straffe til slutresultat 26-25.
Det var en bitter pille at sluge for NH, der efter – stort set – at have ført hele kampen måtte vende tomhændet hjem til Nordsjælland – sent på natten.

​Fakta:
Målscore: Dan Beck Hansen, Johan Meklenborg og Nicolas Lundbye hver 6, Lasse Uth, Jesper Dahl hver 2, Carl-Emil Haunstrup, Andreas Nielsen og Aku Kreutzmann hver 1.
Udvisninger: 4 til NH og 5 til Lemvig – Thyborøn
Straffe: 2 til Lemvig-Thyborøn og 3 til Nordsjælland hvoraf 1 blev brændt af begge hold.
Tilskuere: 1300.

Stillingen i løbet af kampen: 0-1, 1-4, 3-4, 3-5, 5-7, 9-10, 11-12, 14-15, 16-19, 17-20, 20-21, 21-21, 22-21, 22-23, 23-23, 24-23, 25-24, 25-25, 26-25 ( straffe efter tid)
Næste gang Nordsjælland Håndbold skal i ilden er på onsdag den 19. december,  hvor holdet kører til Skanderborg for at spille kvartfinale i Santander pokalturneringen mod formstærke Skanderborg. Der er arrangeret fanbus, se nærmere herom på hjemmesiden. Vinder NH denne kamp er man med final four.
Næste og årets sidste ligakamp spilles allerede tre dage efter, hvor NH den 22. december tager imod Århus i FrederiksborgCentret.