Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

NH lider nederlag på Fyn til GOG.

Nordsjælland Håndbold var tirsdag eftermiddag – sammen med en del af trofaste fanskare – draget til Fyn for at møde GOG i Gudme. Desværre blev det til et nederlag – et af de lidt større – nemlig 34 – 26, halvlegen sluttede 15 – 13.
NH startede i stærkeste opstilling, og inden der var gået 10 min. førte NH 6 -1 –  selvom Dan Beck-Hansen allerede efter 6 min. fik 2 min. på bænken. NH spillede klogt og rutineret, og det var en fornøjelse at se holdet træde i karakter og spille som aftalt inden kampen. Desværre skulle dette ikke vare ved. GOG fik pyntet på resultat, men fortsat med NH i front. Efter små 25 min. bragte GOG sig op på uafgjort 11 – 11. Her blev Mike skiftet ud med Mohamed Aktham, hvilket desværre ikke havde den tænkte tanke, idet målene suste ind om Mohameds øre, således at GOG kunne gå til pause med en 2 måls føring på 15-13.
Specielt GOG’s Niclas Kirkeløkke og Emil Lærke havde NH svært ved at holde, og de blev da også deres holds topscore med hver 6 mål.
Stor ros til NH-spillerne for det første kvarter, hvor de virkelig spillede disciplinerede og holdt aftalerne. GOG fik dog lidt bedre fat i det sidste 10 min. hvor de går fra en stilling på 10 – 11 til slutresultatet af 1. halvleg på 15-13.
GOG startede 2. halvleg med en mand mindre, og NH fik reduceret til 15-14. Desværre får NH ikke gang i det gode spil som de havde vist i starten af 1. halvleg, hvilket betød at GOG fik lettere ved at score. GOG kom efter 10 min. på 22 – 17. Det medførte at NH tog time out, og i denne gav Fog klart udtryk for, at der skulle meget mere tro og vildskab ind i kampen.
NH fik tilkendt et straffe ved stillingen 23-17 og GOG valgte at give deres unge målmandstalent på blot 17 år ligadebut, hvilket han klarede i flot stil. NH havde haft mange chancer for at komme igen i den forgangne periode, men desværre –  mistede man bolde, havde skud på stængerne og så var der ikke tvivl om, at kendelserne ikke faldt ud til NH’s fordel.
Efter et kvarter var det så Carl Emil Haunstrup der fandt storspillet frem – idet han nettede 5 gange fra en spids vinkel, sidste mål sat ind til stillingen 29-23. Ved stillingen 26-21 kom Kristian ”Nøller” Asmussen på mål. Desværre kunne Nøller heller ikke vende ”skuden”, og samtidig var der igen en periode, hvor intet ville lykkes fra NH.
GOG formåede, uanset hvilke ”skak”træk trænerstaben forsøgte, at øge føringen,
og slutstillingen blev 34-26.
Det blev heller ikke i denne omgang, at NH fik/tog point med hjem fra GOG.
Vi håber fremad rettet, at holdet kan tage de første 15 min.s gode spil med sig, når man skal evaluere kampen, og så tage det gode spil med, til BSV kampen, der venter onsdag, d. 21. nov. kl. 18.30 i Helsinge.

Fakta:
Målscore: Johan Meklenborg 8, heraf 3 på straffe, Carl-Emil Haunstrup og Andreas J. Nielsen hver 5, Lasse Uth, Jesper Dahl og Nicolas Lundbye hver 2, Dan Beck-Hansen og Kasper Kisum 1.
Udvisninger: 4 til hvert hold