30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Nederlag til Nordsjælland mod Skanderborg

Det skulle vise sig at blive lige så en intens fight i aftenens tv-kamp mod Skanderborg i FrederiksborgCentret, som NH’s træner Ian Marko Fog havde sagt inden kampstart.
Kampen blev overværet af et godt 800 entusiastiske fans som gjorde alt for at støtte Nordsjælland Håndbold, desværre var det så ikke nok i aftenens kamp, idet Skanderborg vandt med cifrene 34 – 30.
Skanderborg bragte sig foran fra start, men NH fik hurtigt udlignet og efter små ti minutter var stillingen 5-5.
De to hold fulgtes ad det meste af halvlegen, men efter små 20 min. havde NH bragt sig foran med 12 – 9 og 13 – 10, hvilket særligt skyldes at Mike Jensen i målet, havde flere flotte redninger, som medførte at de hurtige fløjspillere kunne bringe NH i front med tre mål 10 min. før pause.
5 min. før tid bliver Mike Jensen ramt i hoved/hals og måtte udgå resten af halvlegen. I stedet kom Kristian Nøller Asmussen på banen og i samme periode valgte NH at spille 6 mod 7.  Det lykkedes for NH at bringe sige foran 15 – 14. Desværre fik den tidligere NH spiller Cornelius Krag udlignet, men Meklenborg bragte NH foran med 16 – 15 til halvleg.
Fra start i 2. halvleg var Mike Jensen atter på mål. NH bragte sig yderligere foran med et par mål, og efter små 10 min. var stillingen 24 – 22 – man må sige at 2. halvleg startede for fuld damp og inden for små 10 min var der scoret 15 mål. Med et kvarter igen får Skanderborg udlignet til stillingen 24 – 24.
De to hold fulgtes igen ad og ved stillingen 28 – 28 valgte Skanderborg at tage time out samtidigt med at Nøller igen kom på banen. Med 6 min. igen får Skanderborg inden for meget kort tid tilkendt straffe to gange, og kommer foran 31 – 29. NH vælger her at spille meget offensivt og får reduceret til 30 – 31.
Desværre er det i samme periode at Skanderborgs Markus Mørk brager igennem forsvaret og afgør kampen til slutresultatet 34 – 30 til Skanderborg.
Det var til tider en hård fight som dommerne i første og til dels starten af 2. halvleg gav spillerne lov til i begge ender. Men hvad der skete det sidste kvarter/ ti minutter med dommerne står hen i det uvisse, idet flere at NH spillerne – specielt vore stregspillere følte sig bortdømt i forhold til Skanderborgs stregspillere. Det er lidt misvisende at Skanderborg får tilkendt 5 straffe mod NH’s enlige, for hvad angår hiven og flåen i stregspillerne var holdene lige gode om det, hvilket også kan genses på TV-skærmen.
 På Skanderborgs hold var der gensyn med Cornelius Krag, som fik sat 5 mål ind, men den helt store målsluger fra Skanderborg var Marcus Mørk, som NH havde mere end svært ved at holde.
NH-spillerne kæmpede en brav kamp men som tidligere omtalt, så følte de sige specielt i slutningen af kampen bortdømt med udvisninger og straffe. De viser at de vil det her og ærgerligt er det at de ikke kunne holde stillingen så de havde fået point i aftens kamp – det havde de fortjent. Dan Beck-Hansen blev fortjent valgt som kampens spiller.
Endnu engang skal der hjem og kigges video af kampen, og ikke mindst på den kommende modstandere, som er TMS Ringsted. Her bliver tale om et rent lokalbrag. Kampen spilles fredag den 19. oktober 2018 kl. 18.00 I Frederiksborg Centret. Sæt allerede kryds nu i kalenderen og sikre jer en billet for der bliver helt sikkert hurtigt udsolgt til kampen.

Fakta
Målscore: Johan Meklenborg 9, heraf 1 på straffe, Dan Beck Hansen 6, Nicolas Lundbye Kristiansen 4, Kasper Kisum og Aku Kreutzmann hver 3, Lasse Uth og Jesper Dahl hver 2 og Carl-Emil Haunstrup 1.
Udvisninger: 2 til hver hold
Straffe: 5 til Skanderborg og 1 til Nordsjælland Håndbold