Så er ligaen i gang igen efter 14 dages pause. I første kamp tørnede Nordsjælland Håndbold ud mod Skjern Håndbold i Skjern Bank Arena. Resultatet blev et knebent nederlag, idet Skjern Håndbold vandt 26-24 efter en pausestilling på 16-10.

Nordsjælland Håndbold havde set frem til at komme i gang igen efter små to uger, hvor der ikke har været ligakampe på grund af landskampe. Spillerne havde haft godt af pausen og de småskadede var blevet deres skader kvit og det blev også et glædeligt gensyn med den langtidsskadede Hakan Sahin. Der manglede dog en af de faste spillere, nemlig Kristian Olsen som var blevet syg.

Kampens start blev ingen ønskestart for Nordsjælland Håndbold, idet Skjern Håndbold efter fem minutter var foran 4-0. Der skulle gå små 10 minunutter før første scoring blev sat ind af Nikolaj Larsson til 4-1. Forinden havde der været chancer, men desværre blev der skudt forbi Skjerns mål eller på Skjerns dygtige målmand Christian Bonde.

Nordsjælland Håndbold kom så småt i gang, men haltede noget bagefter det meste af 1. halvleg. Efter 20 minutter var Skjerns føring reduceret til to mål – 10-8, men udlignet det fik Nordsjælland Håndbold ikke. I stedet to Skjern fat – og gik fra 13-10 til pauseresultatet 16-10. Nordsjælland Håndbold havde for mange fejlafleveringer, hvilket resulterede i hurtige mål til Skjern Håndbold i den modsatte ende.

I 2. halvlegs start var det Skjerns tur til at have scoringsudfordringer. 8.49 gik der inden tidligere NH-spiller Lasse Uth scorede på Jimmi Andersen, der havde overtaget målmandsposten fra start af 2. halvleg.  Det skulle vise sig ikke at være nogen dårlig disposition fra trænerstaben – Jimmi Andersen stod kampen ud med en redningsprocent på 50. Solidt forsvar og deraf følgende redninger betød også, at Nordsjælland Håndbold fik reduceret. Samtidig blev der spillet en del af halvlegen 7 mod 6, hvilket ikke bekom Skjern-spillerne. Faktisk vandt Nordsjælland Håndbold 2. halvleg 14-10, men det er som bekendt ikke nok til at få point med hjem.

Igen i 2. halvleg var der en del fejlafleveringer og ikke kun af Nordsjælland Håndbold. Det samme var tilfældet med Skjern Håndbold. Nordsjælland Håndbold fik reduceret stillingen, men fik ikke på noget tidspunkt udlignet, der var 2 til 3 måls forspring hele 2. halvleg.

Som man kan se af målscorerne så var det de hurtige folk der bragede bolden i mål, desuden dejligt at se, at de unge på holdet også fik sat deres præg på kampen mod et Skjern hold af garvede spillere.

Nordsjælland Håndbold ligger efter dagens kamp nr. 12 med 3 point for 8 kampe, lige under med 2 point ligger Lemvig-Thyborøn for en kamp mindre, og sidst med 0 point ligger HC Midtjylland ligeledes for 7 kampe.

Næste kamp er den 29. oktober 2022 hvor Bjerringbro-Silkeborg venter. Bjerringbro-Silkeborg har 10 point for 8 kampe. Kampen spilles i Helsingør kl. 15.30.

Facts:

Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 5, Jeppe Cieslak 4, Tobias Jørgensen, Julius Mørch og Nichlas Hald hver 3, Matias Campbell og Nikolaj Larsson hver 2, Hakan Sahin og Gustav Bruun hver 1.

Straffe: 4 til Nordsjælland Håndbold hvoraf 3 blev udnyttet. 3 til Skjern Håndbold hvoraf 2 blev udnyttet.

Udvisninger: 1 til hvert hold.