Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Endnu et talent vælger Nordsjælland Håndbold.

Den unge højre back, Nikolaj Larsson, underskriver 3-årig kontrakt.

Mange, der så kampen mellem Nordsjælland Håndbold og SønderjyskE i sidste sæsons kvalifikationsspil, vil huske en ung fyr, der kom ind i 2. halvleg og angreb med en enorm hurtighed og som efterlod forsvarsspilleren rystet. 15 sekunder på banen, og effekten var straffekast til NH og udvisning af forsvarsspilleren. Et flot indhop af et ungt talent. Spilleren var U17-spilleren Nikolaj Larsson.

I denne sæson er Nikolaj blevet U19-spiller, og udviklingen er fortsat, så Nikolaj nu er fast mand på ligaholdet, og derfor er det en bekræftelse af, at Nordsjælland Håndbolds talentstrategi bærer frugt.

Det er derfor glædeligt, at tilliden går begge veje, og Nikolaj har valgt at fortsætte sin udvikling i Nordsjælland Håndbold i de næste tre år.

Nikolaj er superstolt og udtaler:  ”Jeg har valgt at skrive under på en aftale med Nordsjælland Håndbold, fordi jeg først og fremmest er utrolig glad for at være i Nordsjælland, men også fordi jeg tror, at Nordsjælland er det optimale sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg har i min tid i Nordsjællands talentprojekt lært utrolig meget som håndboldspiller, og ser nu frem til at lære endnu mere sammen med herreholdet, samtidig med at jeg stadig er en del af Nordsjælland Håndbolds enormt dygtige og udviklende talentmiljø. Jeg er superstolt og beæret over at have lavet den her aftale med Nordsjælland, og ser frem til mange gode oplevelser i den grønne trøje de kommende år.”

Talentchef Laurids Søgaard Petersen, cheftræner Simon Dahl og det øvrige trænerteam glæder sig til at være med til at præge Nikolajs udvikling.

Simon Dahls vurderer:

”Nikolaj har allerede givet prøver på sine store forcer angrebsmæssigt, og dem glæder vi os over, vi sammen skal forfine, justere og gøre endnu skarpere, ligesom vi stille og roligt skal udvikle de defensive kompetencer, så vi over tid får endnu mere glæde af dem også. 

Vigtigst af alt er dog, at vi nu har ro til sammen at finde den rigtige vej for Nikolaj ind i seniorhåndbolden og give ham et godt afsæt til en forhåbentlig lang håndboldkarriere.”

I Nordsjælland Håndbold er vi stolte over, at endnu et stort talent har valgt at fortsætte sin udvikling i vores miljø og rammer.

Du kan møde Nikolaj og hans holdkammerater, når Nordsjælland Håndbold møder BSH med blandt andet landholdskrumtappen Rene Toft Hansen, Nikolaj Øris og den tidligere NH-spiller Alexander Lynggaard  lørdag den 29.10 kl. 15.30 i Helsingør hallen.

CV Regnskabsservice, med NH Fanzonelederen Charlotte Vejby som indehaver, var hurtig til at slå til, da muligheden for at blive spillerpartner for Nikolaj bød sig, og hun glæder sig ekstra meget til at følge Nikolajs udvikling fra ungdomstalent til ligaspiller.