Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

I aften er ligaen for vores vedkommende tilbage efter to ugers pause grundet landsholdsaktivitet. Første opgave bliver Skjern Håndbold på udebane. Vi har op til opgøret taget en snak med assistenttræner Laurids Søgaard, som i sidste uge har svinget taktstokken, mens Simon Dahl var med U21 landsholdet i Ungarn.

Laurids ser frem til at komme i gang igen, samtidig med, at han mener vi har nydt godt af pausen: ”Jeg synes landsholdspausen er kommet os rigtig belejligt. Selvom vi efter seneste kamp mod Lemvig havde lyst til at komme ud og revanchere os hurtigt, så har det været godt for os at få mange træninger sammen og kunne bygge på. Vi har fået trænet rigtig godt, og jagter fortsat de sidste procenter når vi rammer kampene. Særligt fokus har der været angrebsmæssigt, hvor vi skal præstere godt for at nedbryde Skjerns solide defensiv. Det håber vi på at kunne lykkedes med, og vil i så fald være klar til at jagte et godt resultat mod Skjern.

Foruden ekstra tid på træningsbanen har pausen også givet tid til at truppens skadede spillere har kunnet komme sig. Hakan Sahin spillede forrige weekend sin første kamp i mange måneder, da han kom i aktion for 2. divisionsholdet, ligesom Matias Campbell er blevet sin skade kvit i løbet af pausen.” Udtaler Laurids Søgaard.

Kampen bliver desuden et gensyn med vores tidligere træner Henrik Kronborg og tidligere venstre fløj Lasse Uth, som begge har været i Nordsjælland Håndbold i mange år. Derudover kan vi også se frem til et møde med talentfulde Jakob Rasmussen, som spillede en stor del af sin ungdom i Helsingør Håndbold.

Opgøret vises direkte på TV2 Play med kampstart kl. 18:30.