Skip to main content
Nyheder

Ikke igen – NH taber til Århus Håndbold i sidste sekund

Det er næsten ikke til at bære – Nordsjælland Håndbold har lørdag eftermiddag spillets årets sidste kamp, og taber i sidste sekund med 1 mål. Der var ellers  lagt op til fest med over 220 til VIP arrangement, og ikke mindst fordi at resultatet af Big Fat Snakes afskedskoncert i Frederiksborg Centret skulle offentliggøres. Der blev xx kr. til henholdsvis NH og Hillerød Håndbold.
Efter overrækkelsen af de to checks kunne kampen fløjtes i gang mellem ligaens nr. 6 Århus Håndbold og nr. 13 Nordsjælland Håndbold. De to hold fulgtes ad det meste af 1. halvleg og efter at NH var kommet på 2-2 var det NH der var i førertrøjen. Efter små 10 min. var stillingen 5-2 til NH. Århus kom dog igen og udlignede til 5 – 5. I samme moment de udlignede blev Andreas Nielsen udvist i 2 min. Ved stillingen 6-6 har Mike Jensen i målet en dobbelt redning, og NH begyndte nu at spille 7 mod 6. Samtidigt med et meget offensiv forsvar fik NH bragt sig foran med 7-6 efter et lille kvarter. Den efterfølgende del af halvlegen skiftes de to hold med at være i front. Mike Jensen har nogle flotte redninger, – bl.a. en dobbelt redning ved stillingen 10 – 11.
NH kom til adskillige målchancer, men desværre havde Århus Håndbold en målmand ved navn Jens Fredsgaard, som desværre pillede NH’s skytter ned. Og I stedet kunne Århus øge til 13-15, men heldigvis fik Carl-Emil Haunstrup reduceret i de sidste sekunder til 14-15, som blev halvlegsresultatet.
2. halvleg startede ikke særlig godt for NH, idet Århus Håndbold efter 3 min. kom foran 14-17. Her valgte Ian Marko Fog at tage time out for at få mulighed for at justere spillet. Det lykkedes ikke helt, idet Århus Håndbold bragte sig foran 15-18, 18-19, 17-20. 10 min. ind i 2. halvleg havde NH bragt balance i målregnskabet til stillingen 20-20.
NH kom foran 21-20. Igen fik Århus reduceret denne gang på et straffe som aldrig burde have været dømt – idet der var klar angrebs fejl. Århus Håndbold får bragt balance i regnskabet. Ved stillingen 23-22 valgte Århus Håndbold at skifte målmand. NH spillede igen 7 mod 6, og det gav pote idet de bragte sig foran 25-24 efter små 20 min.  Ved stillingen 25-25 har Jesper Dahl en feberredning, idet Århus erobrede bolden og NH var uden målmand. FrederiksborgCentret er i de sidste min. helt oppe på mærkerne, og står op og klapper af deres helte. NH kommer foran 27 – 26.  Århus får udlignet og kommer foran med 27-28, og der er under 3 min. igen. NH udligner til 28 – 28 og haluret står på 29.42 – Nu skal der bare holdes fast, så det ene point kan blive i Hillerød, men desværre sådan skulle det ikke gå, idet Århus Håndbold scorer sejrsmålet til 28-29 med 6 sekunder igen. Endnu engang er lykkens gudinde ikke med NH, og holdet må gå fra banen som tabere og uden point.
Nu er der juleferie indtil februar. Lad os håbe at det vil gøre godt for spillere og trænere, og håbe på at heldet vil være med NH i det nye år.
Alle ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og på gensyn i det nye år.
Fakta:
Målscore: Johan Meklenborg 10 heraf 5 på straffe, Jesper Dahl og Lasse Uth hver 4, Dan Beck Hansen 3, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup og Aku Kreutzmann hver 2 og Nicolas Lundbye 1.
Topscore hos Århus blev Torben Petersen med 9 mål.
Straffe: 5 til NH og 4 til Århus, hvoraf et blev brændt.
Udvisninger: NH 4 mod Århus Håndbold 3

​Kampens  spiller: Jesper Dahl

Tilskuere: 941

Stillingen under vejs:  0 – 1,1-2, 3-2, 5-3, 5-5, 7-6, 8-7, 8-8,9-9, 10-9, 11-11, 11-13. 12-14, 13-15. 14-15, 14-17, 15-18,17-20,19-20, 20-20, 21-21, 23-22, 23-23, 24-23, 24.24, 25.24, 25-25, 25-26, 26-26,27-26, 27-28, 28-28, 28-29.