Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Pressemeddelelse

Det er med stor beklagelse, at vores cheftræner gennem 6 sæsoner, Ian Marko Fog har ønsket at gøre brug af en klausul i sin kontrakt, og dermed ønsker at stoppe som cheftræner i NH – med udgangen af denne sæson. (30 juni 2019).

I den anledning skriver Ian Marko Fog:
Jeg har været sindssyg glad for min tid i klubben. Har altid følt en stor opbakning fra ledelsen og folkene omkring. Der har været frie tøjler, og jeg har lært utrolig meget ved at få det ansvar. Det er jeg naturligvis meget taknemmelig for. Det kræver ekstremt mange ressourcer med de forudsætninger vi har, og presse de bedste hold i Danmark. 
Efter snart 6 år, er tiden inde til at søge ny inspiration. Derfor har jeg valgt at stoppe som træner efter denne sæson. Jeg vil gøre alt for at aflevere NH i den bedste liga, hvor de hører til, og jeg kommer ALDRIG til at give op. Min tro på holdet er intakt.
Jeg har haft et fremragende samarbejde med Simon Dahl og Per Nielsen, hvilket jeg har sat stor pris på, og som jeg naturligvis vil sige tak for. 
Slutteligt, vil jeg også takke alle i og omkring klubben fra, ledelsen, spillerne, de frivillige og de altid trofaste fans. Jeg har følt en enorm støtte også i modgang, og det sætter jeg stor pris på.
Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke. Det bliver indenfor håndbolden, tv-optrædener, foredrag, og gæstetræner er den foreløbige plan, men man ved jo aldrig helt i min branche.

Sportschef Jørn Blomsiger omkring Ian Marko Fog s opsigelse: 
“Fra min side skal lyde en stor tak til Ian for de 6 år som cheftræner i NH. Der har været både op- og ned ture siden du tiltrådte cheftrænerjobbet i sommeren 2013. Det var på et tidspunkt, hvor vi havde aller mest havde brug for det, at du valgte at tro på projektet, ligesom vi selv gjorde. 
Jørn Blom fortsætter “Du udviser altid et kæmpe engagement, en gejst og så er du meget håndboldfaglig uden at være en nørd. Blandt vores partnere, frivillige og vores trofaste fans har du altid været meget vellidt, – man har sat meget stor pris på din indsats og ikke mindst dit vindende væsen. Hvad enten vi spiller hjemme- eller ude, modtages du altid med klapsalver, når du træder ind i hallen.  
Tusind tak for din tid i NH – vi kommer helt sikkert til at savne dig, –  ikke mindst dit humør, din enorme vilje til sejr og det perfekte, og selvfølgelig dine anekdoter fra tysk håndbold.
Sidste sæson opnåede du, at blive kåret til årets træner – i en sæson, hvor du førte vores hold til den næstbedste placering, som NH har opnået i Håndboldligaen, hvor vi med en 7. plads kom med i slutspillet.”                                                                                                                           

Evt. Yderlige oplysninger: Ian Marko Fog 40 79 20 00 – Jørn Blom Hansen 71 70 39 17