Skip to main content
Nyheder

Stærkt Århus hold til Hillerød

Vi leverede et forrygende comeback i kvartfinalen mod Skanderborg. De taktiske omstillinger fik den ønskede effekt, og minus seks, blev forvandlet til uafgjort. Var meget tilfreds med de to forskellige formationer 7 mod 6, vi spillede med stor disciplin, og i forsvaret stressede vi dem med at veksle mellem offensivt 3-3 og en mere defensiv 6:0. Vores medrejste fans, viste endnu en gang hvilket hjerte de har for klubben. Tak for en forrygende indsats.  Pokalkampe er ofte drama, intensitet og fight. Jeg er sikker på TV2 og dem der overværede kampen, var begejstrede for det produkt, der blev leveret. En sidste øjebliksscoring af navnet Balling, er set før i sæsonen, og det er sport. På trods af vi er sovset godt ind i bundstriden, så hæfter jeg mig ved den store glæde mange hold har ved at slå os i sidste sekund. Det kan kun betyde, vi har kvalitet, og det ikke er givet på forhånd, at man vinder mod Nordsjælland.
Nu venter Århus i sæsonen sidste kamp. Et hold som er i storform, de har netop kvalificeret sig til Final4, ved at slå de forsvarende mestre TTH på udebane. De er ubesejrede i 6 kampe i træk, og må siges at være sikre på slutspillet. De har en stærk trup, med mange store profiler og en rutineret trænerbænk. 
2018 har været et bizart år. Det overraskende slutspil, og de mange priser til holdet, er blevet afløst af en endeløs række af vanvittige situationer indenfor de sidste tre sekunder i denne sæson. 
Det er underholdningsindustrien, og man må da i det mindste konstatere vi skiller os ud fra den grå mængde. 
Der er mange positive ting vi kan tage med til opgøret mod Århus, men det er også vigtigt vi konstaterer situationens alvor. Håndbold på østsiden har det svært, økonomisk er vi lysår fra mange af de jyske klubber. 
Så vi må få det bedste ud af de forudsætninger vi har. Og det er også en fuldstændig larmende fyldt hal i Hillerød. Spillerne har brug for det ekstra rygstød i den fase vi er i, og håndbold på Sjælland skal være i ligaen. 
God kamp.
 
Ian Marko Fog