Det var så tæt så tæt på point i en sand gyser

Nordsjælland Håndbold-Fredericia Håndboldklub 30-32 (14-18).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup 8, Julius Mørch-Rasmussen 5, Nichlas Hald og Jesper Dahl hver 4, Matias Campbell 3, Andreas Magaard og Rasmus Madsbøll hver 2, Magnus Kronborg og Malthe Vibe hver 1.
Udvisninger: 2 til Nordsjælland Håndbold og 5 til Fredericia, hvoraf den ene var til holdes træner Jesper Houmark.
Straffe: 7 til Nordsjælland Håndbold og 4 til Fredericia, begge hold brændte hver et.
Man of the Match: Julius Mørch-Rasmussen.
Tilskuere: 1.077 i Helsinge Hallerne 22. oktober 2021.

Næsten lige ved og så alligevel ikke: Nordsjælland Håndbold tabte til Fredericia, men faktisk vinder Nordsjælland Håndbold 2. halvleg 18-14 og havde muligheden for med under ét minut igen, at hive det ene point på tavlen.
Nordsjælland Håndbold måtte til dagens kamp igen stille op uden flere af de rutinerede spiller: denne gang var det 3 spillere, nemlig Kasper Kisum, Jeppe Cieslak og Hakan Sahin. Jeppe Cieslak er ude for resten af sæsonen med en knæskade, Kasper Kisum med en brækket tommelfinger og Hakan Sahin med en skulderskade. Til gengæld kom Matias Campbell på banen primært i forsvaret, men han fik også lidt spilletid i angrebet og fik nettet hele 3 gange.
Erstatning for de skadede spillere, gav spilletid til nogle af de unge talenter, nemlig Rasmus Madsbøll og Malte Vibe.

10 problematiske minutter
Fredericia Håndboldklub fik hurtigt bragt sig i spidsen og efter blot 3 minutter var stillingen 1-3. NH fik dog bragt balance i stillingen til 5-5.
De følgende 10 minutter skulle vise sig at blive problematiske for NH, for boldene susede ind om ørene på forsvaret og målmanden. Efter 20 minutter var stillingen 7-12. NH havde svært ved at dæmme op for Fredericias skytter og i målet tog deres målmand fra. Halvlegen endte 12-18, og de mange tilskuere frygtede det værste.

Håbet blev tændt
Det skulle vise sig at pausen havde gjort godt for NH :efter blot 22 sekunder blev der dømt straffe, da Andreas Magaard ureglementeret blev nedlagt. Dette mål skulle vise sig at være starten på en stribe af mål til NH. NH fik reduceret til 16-19 og der begyndte at tændes et håb blandt tilskuerne om point.
Fredericia Håndboldklub begyndte igen at trække fra og efter et kvarter var stillingen 20-25. Fredericia blev i de følgende minutter ramt af et par udvisninger hvilket NH udnyttede og med 10 minutter igen var stillingen 24-27, håbet blev igen tændt hos de mange tilskuere.

10 spændende minutter
De sidste 10 minutter skulle vise sig at blive mere end spændende, idet NH først reducerede til 29-30 med 3 minutter igen. Fredericia øgede til 31-29, men ville det anderledes og reducerede til 30-31 med blot et halvt minut igen.
NH havde chancen for at udligne, men en tabt bold og ingen målmand i buret hos NH betød, at slutresultatet blev 30-32. Ærgerligt, for hvor havde vores unge spillere og ledere fortjent 1 point.
I de sidste minutter i et hurtigt angreb gled Rasmus Madsbøll og slog sig og kom ikke yderligere på banen, forhåbentlig er der ikke sket noget alvorligt for holdet har ikke brug for flere skader, de er ramt hårdt nok.

Flot hjemmebanedebut
Det er svært i en kamp hvor alle giver sig fuldt ud – særligt i 2. halvleg var der ild i øjnene på spillerne – at udpege Man of the Match, men 19-årige Julius Mørch-Rasmussen, som fik en flot debut på hjemmebanen bør fremhæves, det var blot hans anden kamp for NH.
Der er nu en forholdsvis lang pause inden NH igen skal i kamp. Næste kamp er et ægte lokalopgør, idet NH draget til Ringsted hvor TMS Ringsted Herrer venter til et brag af en kamp. Kampen spilles mandag 15. november kl. 20.00 og er sat til at blive en TV-kamp på TV2 Sport.
Den forholdsvis lange kamppause vil forhåbentlig være godt for spillerne, så de fleste igen er klar til kamp, her tænkes på Hakan Sahin og Kasper Kisum. Matias Campbell får også lidt mere tid til at komme sig over sin lange skadespause.