Skip to main content
Nyheder

Største nederlag – og endnu 2 skadede spillere

Mors-Thy Håndbold-Nordsjælland Håndbold 35-24 (16-14).
Målscorere: Carl-Emil Haunstrup, Nichlas Hald og Jeppe Cieslak hver 5, Jesper Dahl 4, Thomas Kjærgaard 3, Tobias Jørgensen og Andreas Magaard hver 1.
Udvisninger: 6 til Mors-Thy og 3 til NH.
Straffe: 2 til Mors-Thy og 4 til NH – alle blev udnyttet.
Tilskuere: 1.051 i Sparekassen Thy Arena på Mors 16. oktober 2021.
 
Bundopgøret mod Mors-Thy Håndbold endte desværre med et stort nederlag – og ikke nok med at Nordsjælland Håndbold tabte, så rejste holdet også fra Mors med to nye skader.
Efter en lang bustur skulle NH-spillerne lige ryste køreturen af sig. NH indledte kampen med mål af Nichlas Hald, men Mors-Thy fik hurtigt bragt balance i målregnskabet. De to hold fulgtes ad og når NH bragte sig foran, udlignede Mors-Thy straks efter i det næste angreb. Efter et kvarter var stillingen 8-8.
I de følgende minutter blev NH ramt af en 2 minutters udvisning og inden for de næste 5 minutter bragte Mors-Thy sig foran 13-9. Denne 4-målsføring til Mors-Thy fik NH ikke indhentet, Mors-Thys føringen blev til 15-10 før NH før med tre minutter igen havde reduceret til stillingen 15-13. Halvlegen sluttede 16-14.

Blot 5 mål på 15 minutter!

2. halvleg skulle vise sig at blive katastrofal for NH, idet NH kun scorede 5 mål i det første kvarter mod Mors-Thy’s 8 og stillingen hermed var 24-19.
Fra det 47. minut 26-22 og til slutfløjt lykkedes det kun NH at score 2 mål, hvorimod Mors-Thy øgede sin føring til slutresultatet 35-24. Med dette resultat inkasserede NH sit største nederlag og har fortsat kun 2 point.

2 spillere skadet
Der er jo som regel en årsag til at det gik så galt, NH stillede atter op uden Kasper Kisum og Mathias Campbell – begge er skadede.
Mikkel Palmer er stoppet og i stedet er den tidligere HIK-spiller Julius Mørch-Rasmussen kommet til truppen og fik også debut. Desværre nok ikke den debut han havde drømt efter, idet han blev ramt af 2 udvisninger, 1 i hver halvleg.
Være blev skadessituationen for NH, idet Hakan Sahin måtte udgå med en skulderskade ret hurtigt i kampen og ikke nok med det, så blev Jeppe Cieslak også ramt af en skade i skrivende stund vides det ikke hvor alvorligt det er for dem begge, men holdet måtte undvære de to spillere, som normalt er med i startopstillingen.
Holdet må nu hjem i træningslokalet og evaluerer kampen og ikke mindst spillet og så op på hesten igen for om en uge – fredag 22. oktober kl. 19.30 i Helsinge Hallerne – er der en ny kamp denne gang mod Fredericia Håndboldklub, som for tiden ligger nr. 7.

Kirsten Hebo, 17. oktober 2021