Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Onsdag aften spiller vi på udebane mod Fredericia HK. Samtidig spiller alle øvrige ligahold i en runde hvor grundspillet afgøres. Vi vil med sikkerhed blive nummer 12 eller 13 og skal dermed fortsætte sæsonen i kvalifikationsspillet, sammen med de øvrige hold placeret nummer 9-13. Vi har samlet de vigtigste informationer om kvalifikationsspillet her, så du er klar til at følge med i sæsonens vigtigste kampe.

Udgangspunktet for kvalifikationsspillet bestemmes ud fra placeringen i grundspillet. Det er derfor vigtigt, at ende så højt som muligt for at få point med videre. Nummer 9 og 10 får 2 point, nummer 11 og 12 får 1 point, mens nummer 13 indtræder i kvalifikationsspillet uden point. Set ud fra et NH-perspektiv er målet derfor nu at opnå 12. pladsen for at få et vigtigt point med i det videre forløb.

Sådan afvikles kvalifikationsspillet.

Alle hold i kvalifikationsspillet får fire kampe. To på udebane og to på hjemmebane. Første spillerunde spilles 14.-16. april, mens sidste spillerunde er onsdag d. 10. maj. Det hold der ligger dårligst placeret efter sidste kamp, skal ud i nedrykningskampe mod et 1. divisionshold. Til det hold der vinder kvalifikationsspillet vil der være en pengepræmie på 75.000.

Umiddelbart efter onsdagens udekamp mod Fredericia HK vil vi kende vores kampprogram for de kommende fire kampe. Kort efter vil vi åbne for billetsalg og eventuelle busture, så vi forhåbentligt kan fylde hallerne til disse ekstremt spændende kampe.