Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Onsdag spilles sidste runde i ligaens slutspil, og for vores vedkommende gælder det en svær udekamp i Fredericia, hvor vi kan sikre os 12. pladsen og point med i kvalifikationsspillet. Vi har talt med assistenttræner Laurids Søgaard som ser frem mod opgøret med spænding:

”Vi skal ud og jagte de vitale point der kan sikre os den 12. plads, som vi ser en stor værdi i at opnå. Selvom andre scenarier i ligaen kan sikre os pladsen, så skal vi holde fokus på det vi kan gøre noget ved, som er at vinde vores egen kamp.

Vi kommer fra en kamp mod SønderjyskE der langt fra var en succes. Kigger man på spillet var der dog fremgang at spore og mange fornuftige momenter. Problemet er derfor lige nu, at vi er for uskarpe i vores afslutningskvalitet samt valg af chancer, samtidig med der sniger sig for mange individuelle fejl ind i defensiven.

Det arbejder vi hård på at forbedre mod Fredericia, som i den seneste lange periode har vist sig rigtig stærke på hjemmebane. Den flotte hjemmebanestatistik har de helt sikkert en målsætning om at fortsætte, så de kan komme flyvende ind i slutspillet.”

Som Laurids er inde på har Fredericia været rigtig stærke på hjemmebane, hvor de ikke har tabt i 2023. Det har bl.a. været medvirkende til at de har sikret sig en plads i slutspillet. Om NH skal blive det første udehold til at vinde i Fredericia i år vil vise sig onsdag.

Kampen starter som de øvrige kampe i spillerunden kl. 19:00. TV2 Sport vil sende live fra hele spillerunden, hvor der transmitteres fra alle kampe på skift.

Umiddelbart efter kampen forventer vi at annoncere kampprogrammet for kvalifikationsspillet.