Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

VIGTIG KAMP starter nedrykningsspillet i Kolding.

Onsdag aften starter nedrykningsspillet for Nordsjælland Håndbold, hvor man møder KIF Kolding på deres hjemmebane. NH har taget 1 point med over, hvorimod KIF Kolding har 0 point inden kampen starter.
Der er ingen tvivl om at det er to mandskaber der vil kæmpe til sidste fløjt for at få sejren i hus, i nedrykningsspillet handler det om, hurtigt at få så mange point som muligt således at man undgår at havne på den plads, hvor der reelt skal spilles om nedrykning mod det hold fra 1. division som har klaret sig bedst om oprykningsspillet fra 1. division til ligaen. Bliver det tilfældet for NH kan det resultere i en kald eller fald kamp mod NH’s ”onde” ånd Tønder. 
For KIF Koldings vedkommende vil de kæmpe med det yderste af neglene for at få point, således at de ikke havne i en situation hvor der står 1. division.
Aftens kamp og de følgende kampe vil derfor ganske givet være præget at kampgejst men måske også en del nerver, da kampresultatet kan blive altafgørende.
KIF Kolding har ikke vundet mange kampe på det sidste, hvilket bl.a. resulterede i at klubben midt i sæsonen sagde farvel til træner Lars Frederiksen. De sidste kampe i grundspillet var det alene Lars Rasmussen der havde ansvaret, men lige lidt hjalp det idet KIF Kolding ikke resultatmæssigt klarede frisag for at skulle spille om nedrykning. KIF Kolding har haft en del skadede spillere, men de forventes at de fleste er blevet klar til aftenens kamp.
NH har stadig de to bagspillere Jesper Dahl og Johan Meklenborg på skadeslisten, heldigvis skulle resten af holdet være helt fri for skader, og der er ingen tvivl om at de spillere som var småskadet da grundspillet var slut har haft godt af pausen.
Truppen tager til Kolding med godt mod, og de støttes som vanen tro op med fans fra Nordsjælland Håndbold, idet der er arrangeret fanbus til Kolding.
NH skal igen ud i kamp påskelørdag, her går turen atter til Jylland, idet Mors-Thy venter i den anden kamp.
Til spillere og ledere m.fl. – god kamp og tag så at komme retur til Sjælland med to point.
Den 17. april 2019 – Kirsten Hebo