Skip to main content
Nyheder

Sejr til NH i første nedrykningskamp

Nordsjælland Håndbold mødte i første nedrykningskamp KIF Kolding, og til stor lettelse for spillere og ledere kunne NH trække sig tilbage med en sejr og ikke mindst to vigtige point, så hjemturen blev ikke lang.
I kampens aller første minut bragte Dan Beck Hansen, NH foran med 0-1; NH blev ved med at være i front i 1 halvleg, og efter 18 min. førte NH med 6 – 9-15 stod det. Her var det især Nicolas Lundbye der var skarpskytte. NH fortsætter med at føre, men ved stillingen 12-16 bliver Andreas Nielsen ramt af en dobbelt udvisning til stor forundring – det var dommerbordet der gav den ekstra udvisning fordi Andreas verbalt ude på bænken gav udtryk for sin frustration over kendelsen.
I samme minut blev også KIF Kolding ramt af en udvisning denne gang 2. udvisning til Cyril. 
Med knap 2 min. igen får KIF Kolding udlignet til 18-18, men i slutsekunderne bringer Carl-Emil Haunstrup NH foran 18-19 og blev halvlegsresultatet.
2. halvleg starter som 1. halvleg sluttet, idet Carl Emil Haunstrup bringer NH foran 18-20.
Desværre sker nogle misforståelse i angrebet, tabte bolde og det bevirker, at KIF Kolding efter små 5 min. af 2. halvleg kommer foran for første gang i kampen til stillingen 22-21. NH får efter et kvarter udlignet til 24-24. Men igen bringer KIF Kolding sig foran endda med 2 mål, 27-25, og det får Ian Marko Fog til at tage Timeout.
Med et kvarter igen får Dan-Beck Hansen en udvisning og 15 sek efter, da NH har fået bolden bliver Andreas Nielsen udvist for 3. gang. Da der åbenbart efter dommerbordets skøn har været forkert udskiftning får Andreas 2 min, da han ”bare” skulle ud og have harpiks på fingrene. Det får Ian Marko Fog til at nedlægge protest. NH får med 2 mand i undertal alligevel udlignet til 27-27 og med Dan tilbage på banen kom NH foran med 27-28. Herefter bliver Kolding ramt af 2 udvisninger inden for kort tid, og det benytter NH sig til at komme foran med 27-30, hvor der mangler små 10 min. af kampen. Begge hold scorer et par mål hver til slutstillingen 32-35, og det kunne have blevet 32-36, idet ellers så sikre Carl-Emil brændte straffe efter tid.
Alt i alt var det god kamp som NH præsterede og specielt skal fremhæves Aku Kreutzmann som fik rigtig gang i skudarmen, og samtidig havde mange assists til stregen. Nicolas Lundbye scorede 6 mål på 7 forsøg indenfor de første 20 min.
Bedst af alt set kampen som helhed var, at NH vandt, der var 2 point på kontoen samt at ingen blev skadet. Nu kan spillerne holde 2 dages kamppause inden de igen skal ud og kæmpe for point. Holdet tager påskelørdag til Thisted og møder Mors – Thy. Mors-Thy vandt også deres onsdagskamp mod Lemvig, og fører nu nedspils turneringen med 4 point. Nr. 2 er NH med 3 point på kontoen.

Fakta:
Mål: Carl Emil Haunstrup 8, heraf 2 straffe, Aku Kreutzmann 7, Lasse Uth og Nicolas Lundbye hver 6, Dan-Beck Hansen 5 og Kasper Kisum 3.
Straffe 1 til KIF Kolding og 3 til NH, hvoraf 1 blev brændt.
Tilskuere: 1973
Den 18. april 2019 – Kirsten Hebo