Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Nichlas Hald har efter fire sæsoner valgt at stoppe i Nordsjælland Håndbold, når kontrakten udløber til sommer.

Nichlas Hald kom til Nordsjælland Håndbold i foråret 2020 med mål og ambitioner om håndboldmæssig udvikling og afprøvning af talentet i håndboldligaen. De mål har han i den grad fået opfyldt og derfor er det nu tid til at søge nye veje.

”Jeg er kommet til et tidspunkt i min håndboldkarriere, hvor jeg har behov for en ny sportslig udfordring. Der er opstået en mulighed til sommer, som jeg har valgt at sige ja til, selvom jeg stadig er utrolig glad for at være i Nordsjælland og ser det som min seniorklub. Så det er mere et tilvalg af noget nyt, end det på nogen måde er et fravalg af Nordsjælland Håndbold.”

”Jeg har været rigtig glad for alle, der har været i og omkring Nordsjælland de seneste fire sæsoner og jeg har følt en utrolig støtte – både omkring det projekt der hedder Nordsjælland Håndbold og omkring projekt Nichlas Hald. Jeg skylder Nordsjælland en kæmpe tak for, hvordan de har bidraget til mit privatliv og min sportslige karriere.”
Siden Nichlas Hald kom til Nordsjælland Håndbold i sommeren 2020, har han indtil videre spillet 94 kampe og scoret 411 mål for klubben.

”Når jeg ser tilbage, er der kun fyldt med gode minder. Det startede med en turbulent sæson med Corona, hvor vi heldigvis ender med at rykke op i ligaen, hvor vi bør være. Derudover har der været store sejre på hjemmebane, vi har taget uventede point fra de større hold og så har vi skabt store oplevelser både for holdet, mig personligt og det nordsjællandske publikum.”

”Nordsjælland Håndbold har en utrolig stærk fanbase”
Nichlas Hald fremhæver også, at fansene har været medvirkende til, at helhedsoplevelsen af at være Nordsjælland-spiller er blevet så god, som den er.

”Vi har en utrolig stærk fanbase, og der er en kultur, som er utrolig fed. Det er altid inspirerende at se, når den hårde kerne rejser med på udebaneture – uanset om det er torsdag aften i Esbjerg eller lørdag eftermiddag i Lemvig. Vi nyder også stor opbakning på hjemmebane, hvor de får hallen til at leve. Et godt eksempel er pokalkampen mod BSH. Så tak til fansene, de har haft en stor betydning for den oplevelse, jeg har haft, som spiller her i klubben.”

Vi ønsker Nichlas alt muligt held og lykke fremover – og glæder os til at se ham i den lysegrønne trøje resten af sæsonen.


For yderligere information:
Sportschef, Jørn Blom Hansen, 71703917