Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Glædelig jul og tak for et forrygende 2023

Det er længe siden, der har været så nervepirrende en kamp, som vores kvartfinale onsdag aften i Royal Stage. Vores unge drenge pressede BSHs stjerneparade til det yderste med to gange forlængelse. Og kun fordi marginalerne var med BSH, tog de semifinalepladsen for næsen af os. Kampen var et godt bevis på den fantastiske udvikling, som vores talenter har gennemgået her i 2023.

Generelt har 2023 været en flot sæson håndboldmæssigt startende med fin sejr over Skanderborg lige efter jule-/VM-pausen, en kanon Kilometerjagt i februar gav udover gode penge også en sejr over Skjern. I marts proppede vi Royal Stage til sidste plads mod GOG – og senere sikrede vi ligapladsen. Den nuværende sæson startede med en flot sejr over Holstebro og en meriterende sejr over GOG, inden vi bød alle på Sjælland op til en håndboldfest i Brøndby.

NH-Talent fortsætter med at gøre en forskel i håndbold-Danmark med flere U-landsholdpladser, deltagelse i U19 DM, og så har vores U17 hold for 4. sæson i træk kvalificeret sig til U17-ligaen. Alligevel er det bedste bevis på udvikling i Nordsjælland Håndbold, at halvdelen af spillertruppen til ligakampen mod Sønderjyske i start oktober havde en fortid i NH-Talent. Det er vi meget stolte af.

Forretningsmæssigt har vi kunnet glæde os over, at langt de fleste af vores partnere har valgt at fortsætte partnerskabet med os. En del har også valgt at tilføje lidt ekstra krydderi – og vi er specielt glade for, at vi til mødet med Aalborg i Brøndby kunne præsentere en ny hovedsponsor – XPENG – som er en af de mest kreative udfordrere på elbilsmarkedet. Derudover er vi også utrolig glade for kunne levere over to timers eksponering i TV onsdag aften i Santander Cup 1/4 finalen mod BSH.

Ledelsesmæssigt glæder vi os til samarbejdet med vores nye medejer Team Red Performance Elite Håndbold, som er en kreds af 12-14 erhvervsfolk fra Hillerød og Gribskov. På mange niveauer bringer de nye muligheder til vores organisation.

Så alt i alt har det været et rigtig godt 2023 – og derfor er der ekstra grund til at lade julefreden sænke sig – og ønske alle jer vores nyhedsbrevsmodtagere en rigtig glædelig jul.

Samtidig er det også tid at ønske jer alle et fantastisk 2024. Vi håber at se jer i hallerne til endnu flere gode oplevelser.

I ønskes alle en glædelig jul og godt nytår.

De bedste hilsner
Hans Peter Dueholm
Direktør i Nordsjælland Håndbold