Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Christoffer Zinck kommer fra en rolle som akademichef på Skanderborg Håndbold Elite Akademi (SHEA) og bliver ny assistenttræner i NH.

Det bliver den 27-årige fynbo Christoffer Zinck, der skal supplere Laurids Søgaard på bænken i den kommende sæson. Christoffer Zinck kommer med en spændende profil – ung, men med masser af erfaring.

Han brænder for talentudvikling og har, over to længere perioder vist sit værd i udviklingsmiljøer – først Sydfyn (Oure/GOG) og senest Østjylland (SHEA/Skanderborg Håndbold). Han har desuden i mange år været en dygtig ungdomstræner i både GOG og Skanderborg. Den erfaring glæder Nordsjælland Håndbold naturligvis til at nyde gavn af, men ligesom med de unge spillere, så glæder vi os også til at hjælpe Christoffer Zinck med at videreudvikle sit potentiale som træner.

Christoffer Zinck ser frem til samarbejdet: ”Jeg blev meget stolt og glad, da Laurids i sin tid ringede for at spørge, om jeg kunne tænke mig at blive en del af Nordsjælland Håndbold. Dels fordi, det for mig betyder ny udvikling, men mest af alt fordi jeg de sidste mange år har fulgt nøje med i, hvordan man har rykket miljøet omkring ligaholdet i en, i mine øjne, meget positiv retning.”

Laurids Søgaard er helt overbevist om, at matchet mellem NH og Christoffer Zinck er helt ideelt: ”Jeg er helt overbevist om, at Christoffer gode håndboldhoved kommer til at være et væsentligt bidrag for både mig selv og spillertruppen. Ydermere evner han at balancere rigtigt fint mellem hans naturlige rolige gemyt og et mere energisk udtryk. Desuden kommer han til at have en vigtig rolle i at facilitere de unge spillere, i og omkring ligatruppen, med deres individuelle udvikling.”

Arbejdet med de unge spiller er da også noget som Christoffer glæder sig til og han sender også lidt roser mod det arbejde, der er lavet i NH-talent de seneste år: ”Jeg er imponeret over, hvordan er lykkes med at bygge et miljø omkring ungdomsholdene, hvor man kan konkurrere på den højeste nationale scene. Det tror  jeg, giver et solidt fundament til ligaholdet, og mon ikke vi ser flere af de dygtige u-spillere gøre sig gældende i seniorverden i løbet af de kommende år.

Nordsjælland Håndbolds sportschef, Jørn Blom er godt tilfreds med sin rekruttering:

Vi har med Christoffer Zinck fundet en dygtig assistenttræner, der matcher vores kommende cheftræner Laurids Søgaard på et højt håndboldfagligt niveau, og på den måde kan han være med til at bidrage og ikke mindst udfordre vores miljø og vores tanker om håndbold og talentudvikling. Vi har samtidig fundet en træner der er vant til at arbejde med og udvikle unge talenter, hvilket passer perfekt i Nordsjælland Håndbold.”

Christoffer kvitterer: ”Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Blom, Laurids og resten af den nuværende stab – både omkring ligaholdet og NH-talent – og tror på, at jeg kan være med til at bidrage til, at Nordsjælland Håndbold stadig bevæger sig i en positiv retning.”

Christoffer Zinck tiltræder, sammen med de nye ligaspillere, i midten af juli, når ligaholdet begynder forberedelsen mod den kommende sæson. Han vil dog indimellem kigge forbi frem mod sommerferien, hvor han også vil være at finde på gulvet med både ungdomshold og ligaholdet.

For yderligere information:

Sportschef, Jørn Blom, 71 70 39 17 eller Cheftræner Laurids Søgaard 61545111