Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Siden NH-talent blev lanceret for 4 år siden, har Jacob Bro haft en fremtrædende rolle med sin energi og arbejdsindsats til træning og kamp. Han har i seneste sæson været en markant profil på vores 2. divisionshold og har ligeledes bidraget på ligaholdet med flere gode indhop. Han er desuden blevet belønnet med årets talentpris i NH for hans altid store arbejdsindsats.

Jacob Bro er en spændende spiller med et stort potentiale og derfor er vi glade for, at vi fra den kommende sæson har fået papir på hinanden. Vi må samtidig erkende, at Jacob Bro er en spillertype, der har brug for spilletid og ansvar for at udvikle sig yderligere. Gerne på et niveau, mellem vores 2.divisionshold og ligahold. Derfor glæder det os, at vi er lykkedes med at lave en udlånsaftale med Roskilde Håndbold.

Jacob Bro er superglad for denne mulighed. ”Mit mål er en plads på ligaholdet, og jeg har været supermotiveret med de mange timer med ligatruppen og med talentmiljøet, men jeg fornemmer også, at jeg for at komme videre i min udvikling så har jeg brug for spilletid på lidt højere niveau– og derfor er det super med denne mulighed.

Laurids Søgaard, kommende cheftræner og afgående talentchef, glæder sig over aftalen med Jacob Bro: ”Fra Jacob får man altid en bundsolid indsats både i forsvar og angreb. Han er en stærk gennembrudsspiller, der ikke er bange for at slå sig på de, ofte, større forsvarsspillere, men han har også et godt håndboldhoved og det er særligt det og hans lederskab som vi glæder os til at se løftet. Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling, og satser at det hårde arbejde fortsat vil belønne sig i fremtiden.” 

Laurids Søgaard glæder sig desuden over de muligheder som et samarbejde med Roskilde Håndbold giver i forhold til spillerudvikling: ”Kernen i NH-talent er udvikling af den enkelte spiller. Nogle er klar til at tage skridtet direkte ind på ligaholdet efter deres ungdomsår eller et år eller to på 2.divisionsholdet, mens det for andre kræver et mellemstop – her er Roskilde Håndbold, der, om nogle, har udviklet mange talenter gennem årene – en ideel mulighed.  

Lisbeth Klarskov, formand for Roskilde Håndbold er også godt tilfreds: ”Med denne aftale håber vi, at vi kan være med til at give endnu bedre muligheder, for at udvikle håndboldtalenterne på Sjælland. Det vil være til gavn for Roskilde Håndbold specifikt, men også håndbolden generelt, når vi på denne måde er med til at vise at klubberne på Sjælland kan samarbejde.

For yderligere information:

Sportschef, Jørn Blom, 71 70 39 17 eller Cheftræner Laurids Søgaard 61545111