Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

For fjerde år i træk er Nordsjælland Håndbold en del af ungdomstoppen og den succes skal tilskrives vores gode talentarbejde

Med tre spillerunder tilbage og syv sejre i lige så mange kampe sikrede NHs U17-drenge sig en plads i ligaen efter jul. Og det er der stor tilfredshed med hos trænerteamet.

”Det er et vigtigt delmål, for at sikre at drengene bliver matchet på nogle gode kampe efter jul. Det er væsentligt i forhold til fortsat at stimulere deres udvikling,” lyder det fra U17-træner Tobias Aagaard.

”Vores syv sejre på syv kampe vidner også tydeligt om, at vi er konkurrencedygtige i forhold til de andre hold i årgangen. Med den gruppe, vi har at gøre med nu, har det også været en forventning, at vi skulle spille os i ligaen.”

”Generelt skal vi glæde os over, at vi er kommet til et sted, hvor vi godt kan tillade os at tage det en smule forgivet, at vi skal være med i toppen.”

Talentarbejdet fungerer
Den sikrede plads i U17-liga viser, at det daglige talentarbejde fungerer rigtig godt – både i moderklubberne og i NH-Talent. Det er også derfor Tobias Aagaard mener, at de kan tillade sig at tage det forgivet med den gruppe drenge, de har nu.

”Der bliver gjort et rigtig godt stykke arbejde i moderklubberne og omegnsklubberne, som gør, at der kommer mange dygtige spillere ind i NH-Talent. Derfor har vi nu for fjerde år i træk et U17-hold, der består af nogle rigtig gode spillere, der har fået en virkelig god opdragelse.”

”Oveni har vi selv et rigtig godt miljø, hvor jeg oplever, at spillerne tager et stort ryk i deres udvikling, når de kommer til os. Drengene knokler også virkelig hårdt for at blive bedre. Og det er jo dejligt at se, at drengene indfrier den forventning, vi har, om at de skal blive dygtigere.”

Skulle du have lyst til at se vores dygtige U17-talenter spille, er der følgende muligheder inden jul:

  • Fredag den 1. december kl. 19.15: Gunslevholm Idrætsefterskole mod NH (udebane)
  • Lørdag den 9. december kl. 12.00: NH mod Frederiksberg HK (Helsinge-hallen)

Hvis du ønsker at ansøge om at blive en del af NH-talent fra den kommende sæson, så husk at du kan læse mere om hvordan lige her.