Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Per Nielsen har forlænget sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold til 2027 – og er dermed klar til sin 13. sæson omkring ligaholdet

Holdets fysiske træner og kostvejleder Per Nielsen arbejder året rundt tæt sammen med vores ligaspillere for at holde dem i den bedst mulige fysiske form. Og selvom Per Nielsen nu har været med omkring ligatruppen i over et årti, er han ikke i nærheden af at være færdig med hverken klubben eller holdet.

”Nordsjælland Håndbold er min klub – og den klubfølelse er svær at give slip på. Derfor var det også en nem beslutning at forlænge min kontrakt. Jeg synes, at Nordsjælland Håndbold har løftet sig meget de senere år. Det kan jo ses på den ungdomssatsning, der er, og overgangen til ligaholdet til dem som kommer med der. Den udvikling er virkelig spændende at være med omkring.”

Kræver skarphed og ordentlig faglighed
Jobbet som fysisk træner og kostvejleder er endnu ikke blevet trivielt for Per Nielsen, på trods af at han har været med på sidelinjen for de lysegrønne i mange år.

”Jeg rigtig godt kan lide den her elitære verden, hvor det er enten eller. Jeg brænder for at arbejde med mennesker, der gør sig umage og gerne vil blive bedre – og det gør og vil spillerne virkelig her i klubben.”

”Det er inspirerende, at spillerne er nysgerrige på at udvikle sig og tager ansvar på netop den del. Også set i forhold til spørgsmål om, hvordan netop den enkelte kan flytte sit fysiske niveau til næste step.”

”Derudover kommer der hele tiden nye spillere til, der er forskellige. Og jeg kan virkelig se, at den udvikling, der sker for dem, der er 17-18-19 år nu, er anderledes i forhold til, da jeg selv spillede. Når vi har med så unge spillere at gøre, der skal udvikle sig så hurtigt, de nu kan fysisk, psykisk og spillemæssigt, så bliver jeg nødt til at gøre mig umage, have min faglighed i orden og holde mig skarp for at følge med, for der sker hele tiden en udvikling på de områder.”

Ankermand i Nordsjælland Håndbold
Spørger du sportschef Jørn Blom, så er det en vigtig forlængelse for Nordsjælland Håndbold, der er faldet på plads med klubmanden Per Nielsen.

“Det er med stor glæde, at vi har lavet en aftale med Per om yderligere tre år i Nordsjælland Håndbold. Per har været ankermand i NH i 12 år og gennem sit NH-DNA og sin store indsigt i håndbold og fysisk træning, er Per også en del af sportsudvalget, som i samarbejde med vores dygtige trænere er med til at rekruttere nye spillere til vores ligahold.”

”Gennem årene har Per besiddet flere forskellige poster i klubben. Han startede i sin tid som sportschef under tiden med Henrik Kronborg og Niels Møller, inden han senere blev assistent for Krister Lindgren og senere Ian Marko Fog. Herefter overgik han over til at være vores fysiske træner og kostvejleder, som han har været de sidste mange år.

”Vi glæder os til yderligere tre års stærkt samarbejde.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen, sportschef, 71703917