Skip to main content
Nyheder

Treårig kontrakt til Rasmus Madsbøll

18-årige Rasmus Madsbøll har taget ligatruppen med storm og belønnes nu af Nordsjælland Håndbold

​Jeg er superglad og stolt over at skrive kontrakt med Nordsjælland Håndbold og dermed blive en fast del af truppen de næste tre år, lyder det fra en glad Rasmus Madsbøll.

Den 18-årige U-19-spiller har denne sæson været med i ligatruppen, og nu har Nordsjælland Håndbold så valgt at tegne kontrakt med ham:

Rasmus har de seneste måneder taget os alle med storm og leveret en ekstraordinær indsats, mens Jeppe Cieslak har siddet ude med en skade. Dét, og hans store flid i træningslokalet til dagligt, vil vi gerne belønne, fortæller cheftræner Simon Dahl. 

Rasmus Madsbøll er hentet i NH-talent og dermed endnu et bevis på, at Nordsjælland Håndbold mener det alvorligt, når der tales om talentudvikling.

Rasmus er stadig meget ung og først så småt på vej ind i seniorhåndboldlivet – det vil vi gerne hjælpe ham med og gennem de kommende sæsoner være med til at afdække, hvor langt det store potentiale, vi ser, rækker, siger cheftræneren.

Godt træningsmiljø
Statistikken for de otte kampe, han har spillet i HTH Herreligaen, viser en scoringsprocent på 72: 18 mål på 25 forsøg.

Venstrefløjen bliver student til sommer og har planer om at læse på DTU, men vil først tage et sabbatår, hvor han vil arbejde på at udvikle sig som håndboldspiller. 

Rasmus Madsbøll på 1,94 meter og 78 kilo startede i én af NH’s tre moderklubber, Team Helsinge Håndbold, og var en tur forbi HUK-Øresund som U14-spiller, fulgt af Rudersdal inden han kom til NH-talent, der i dag har et U17- og et U19-hold.

Rasmus Madsbøll fremhæver det gode træningsmiljø og de gode udviklingsmuligheder:
Jeg er vokset op med se NH spille og dét, at jeg nu selv spiller på holdet, er virkeligt stort, siger han.
Men det var noget helt andet han oprindelig ville være som barn: – Da jeg var helt lille drømte jeg om at blive pirat, men da jeg fandt ud af, at det ikke er godt at være pirat, ville jeg gerne være pilot.
Nu er han så i stedet blevet flyvende fra venstre fløj