Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Seks NH-drenge i rødt og hvidt!

Mens håndboldherrerne til januar skal i aktion ved EM er der også opgaver på programmet for de yngre landshold. Både U20 samt det nye U18 landshold samles nemlig til både træning om landskampe.

Her er hele seks spillere fra NH, fundet dygtige nok til landsholdene:

På U18 gælder det vores fire U17 spillere: Stregspiller Konrad Hübner (8, tidl. Helsingør), Venstre fløj Mathias Kragh (29, Tidl. Helsinge), Venstre Back Andrew Wismann (11, Tidl. Helsinge) og Højre Back Nikolaj Larsson (57 Tidl. Holte).

På U20 landsholdet gælder det to spillere som til daglig huserer i forskellige omfang på vores herreligahold, til trods for de stadig har alderen til U19: Stregspiller Julius Mørch (Ikke på billedet, Tidl. KFUM) og Playmaker Gustav Bruun (13, Tidl. HIK)

Talentchef Laurids Søgaard udtaler følgende: “Vi er enormt stolte, og endda også lidt overvældede, over, at vi her 1,5 år inde i NH-talents levetid kan ‘levere’ 6 spillere til de danske ungdomslandshold. Der skal lyde en stor ros til de udtagede drenges arbejdsindsats, men mindst lige så meget til deres holdkammerater – de er i fællesskab med til at skabe et udvikingsmiljø som vi efterhånden kan være stolte af. Desuden skal der lyde et stort tillykke til drengenes oprindelige klubber – godt gået!”