Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content

Laurids Søgaard fortsætter i Nordsjælland Håndbold til 2026

Han er en af arkitekterne bag NH-Talent, og han har siden 2021 været at finde på trænerbænken for ligaholdet. Og med den seneste tids succeshistorier fra talentafdelingen er der ingen tvivl om, at Laurids’ arbejde har rigtig stor værdi for Nordsjælland Håndbold.

Vi er derfor meget begejstrede for, at samarbejdet fortsætter mindst to år mere. Selv udtaler Laurids Søgaard:

”Jeg er enormt glad for at fortsætte i Nordsjælland og kunne fortsætte det arbejde, som vi har bygget op de sidste 3,5 år. Det er klart, at talentarbejdet ligger mit hjerte meget nært, og det er enormt tilfredsstillende, at vi begynder at kunne se det slå igennem på ligaholdet nu.”

“Jeg håber på, at jeg de næste to år fortsat kan være med til at skubbe til grænsen for vores formåen – både når det kommer til ligaholdet og talentarbejdet – og vi må bare konstatere, at de to elementer er indbyrdes afhængigt.”

”Giver en enorm tilfredsstillelse, når vi lykkes”
Selvom der er ændringer i klubbens ejerkreds og nye, store partnerskaber i klubben, er der ingen tvivl om, at budgettet i Nordsjælland Håndbold ikke er ligaens højeste. Heldigvis brænder Laurids Søgaard for at udvikle unge spillere i de rammer, samtidig med at han er fyldt med kreativitet og gå-på-mod.

”Nordsjælland Håndbold er jo ikke den klub i landet med de største ressourcer. Til gengæld er det et sted, hvor vi hele tiden prøver at rykke til vores formåen. At skulle lykkedes og optimere på tingene med begrænsede ressourcer er enormt lærerigt og giver en enorm tilfredsstillelse, når vi så lykkes.”

Der er også stor tilfredsstillelse at spore hos sportschef Jørn Blom Hansen over, at det er lykkes at fortsætte det gode samarbejde med Laurids Søgaard.

”Laurids er endt med at blive lidt af en hjørnesten i Nordsjælland Håndbold og vores talentarbejde, hvor han både har fokus på NH-talent, transitionen op til ligaholdet og naturligvis det slutprodukt, som handler om at omsætte til point med ligaholdet.”

”Laurids har, på linje med de spillere han arbejder med, gennemgået en stor udvikling i den tid han har været i Nordsjælland Håndbold – og tager nu også et stort fagligt ansvar på ligaholdet. Vi vil i Nordsjælland Håndbold rigtig gerne understørre udviklingen af vores trænere på linje med den vi ser hos vores spillere.”

”Vi glæder os naturligvis til i fællesskab at bygge videre på både NH-Talent og liga sammen med Laurids og det øvrige hold.”

For yderligere information:
Jørn Blom Hansen, sportschef, 71703917
Laurids Søgaard, Talentchef og assistenttræner, 61545111