Hillerød
13/04 - kl. 15:00
NH vs SAH
Skip to main content
Nyheder

NH har 2 TV-kampe forude – så kik forbi og hep!

Torsdag 7. november mod Skjern Håndbold og lørdag 23. november mod KIF Kolding som også er indvielse af arenaen Royal Stage

November byder på 2 TV-kampe med Nordsjælland Håndbold – men hvorfor nøjes med sofaoplevelsen, når du selv kan møde op og heppe med? Så bliver det også meget sjovere for de, der bliver hjemme …

Torsdag 7. november møder NH Skjern Håndbold i Helsingør-Hallen klokken 20 – og inden kampen vil du opleve en nyhed: maskotten Kong Nord dukker op i en ny, yngre og livligere udgave:

– Vi synes Kong Nord var en gammel nisse – og vi har et ungt hold, så vi ka’ ikke ha’ én der ligner en skovtrold, fortæller kassemester H.P. Dueholm med et smil.

En skuespiller fra mastodonterne i Hillerød sørger for at Kong Nord den Yngre bliver levende, og kassemesteren føjer til, at i Kongernes Nordsjælland er Kong Nord blevet mere kongelig, og i kreeringen af den yngre maskot er der hentet inspiration fra skuespilleren Kevin Costner som Robin Hood i filmen »Robin Hood – den fredløse« og kronprins Frederik i frømandsdragt …

Funzonen lægger for i festlighederne
Næste TV-kamp er lørdag 23. november kl. 16.10 på TV 2, hvor modstanderen er KIF Kolding, så det bliver en bundkamp med al den dramatik der kan opstå i dysten om de vigtige point!

Men ikke nok med det: Nordsjælland Håndbold sørger samtidig for generalprøven på den splinternye arena Royal Stage i FrederiksborgCentret i Hillerød. Det bliver det første arrangement i arenaen og vi skal meget gerne have de lige over 3.000 siddepladser besat til denne festlige dag.

Med til at gøre den endnu festligere, er NH Funzone, som holder åbent fra klokken 14 til 16 i Hal 2 med masser af fornøjelige aktiviteter og præmier for børn og barnlige sjæle.

Du får derfor en unik mulighed for at være blandt de første tilskuere i flotte Royal Stage!

TV-seerne vilde med Nordsjælland Håndbold
De håndboldinteresserede, som ikke bor i kørbar afstand fra Hillerød, må »nøjes« med at se kampen i TV. 

Og Nordsjælland Håndbold er et populært TV-hold: Ikke blot blev der sidste sæson viste 15 kampe og da TV 2 Analyse per 1. marts lavede en opgørelse, var netop kampen mod Skjern Håndbold – som vi altså møder igen på TV 7. november – topscorer med 78.000 seere.

Men ikke nok med at der er mange, som gerne vil se NH. NH topper også listen når der sammenlignes med ishockey og fodbold fra Sjælland: 

I sæsonen 2018-19 viste opgørelsen fra 1. marts, at 54.000 i gennemsnit havde set Nordsjælland Håndbold fulgt af fodboldklubben FC Nordsjælland med 44.000, ishockeyklubben Rungsted Seier Capital med 15.000, fodboldklubben FC Helsingør med 10.000, fodboldklubben Lyngby BK 9.000 og ishockeyklubben Rødovre Mighty Blues med 9.000.
Erling Madsen