Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Efter en længere opstart med både niveaustævner og opstartsstævner er ungdomsrækkerne kommet i gang her i oktober måned. Som bekendt har NH-Talent i år udvidet med et udviklingshold i herrernes 2. division.

På drengesiden har alle 3 hold lagt godt for land i de respektive rækker. Hvor U17 og U19 begge har vundet to kampe overlegent, mens 2. division har vundet to ud af tre kampe.

Når man taler med talentchef Laurids Søgaard er det dog ikke de mange store sejre der fylder mest.

”Vi har en rigtig god synergi i dagligdagen blandt vores tre talenthold, og for den sags skyld også med ligaholdet. Den synergi forstærkes når vi som en del af vores spiludvikling udfordrer den individuelle spillere på et niveau op. Værd at nævne er det at vi allerede har benyttet fire U19 spillere i ligaen, ti U19 spillere i 2. Division, samt fire U17 spillere i U19 ligaen.”

Mens U17 og U19 holder lidt efterårsferie i denne uge, så fortsætter 2. divisionsholdet med at klø på, når de på fredag kl. 19:00 møder IF Stadion på hjemmebane i Helsinge. I den kommende uge skal alle tre hold i Aktion når U17 møder Roskilde og U19 møder Ajax København.

I 2. Division står den også på et møde med Ajax København, der til trods for deres professionelle afdelings konkurs og tvangsnedrykning, har fået lov at færdigspille sæsonens 2. division.

De kommende kampe for alle tre hold er nogle Laurids ser frem på med spænding: ”Nu går vi ind i en spændende fase af turneringen. Efter en lidt blød start skrues der nu op for niveauet på alle tre holds modstandere. Det bliver spændende at se hvordan vi reagerer når bliver presset på et højere niveau.”

Husk at du altid kan følge med i både stilling og Kampprogram for vores talenthold, på hjemmesiden under fanen ”Talent”

U17 pigerne også godt i gang

Udover vores drengetalenter har vi som bekendt i år også fået pigetalenter i form af U17 piger. Pigerne har efter to niveaustævner kvalificeret sig til 1.Division A, som er den bedte række på Sjælland. Pigerne vandt deres først kamp mod Furesø, men har siden tabt til efterskoleholdet KIES. Vil du opleve pigerne på hjemmebane har du muligheden på søndag kl. 16:15. Her spiller pigerne hjemme i Helsinge mod HØJ.