Hillerød
30/03 - kl. 19:00
NH vs TTH

Et bittert nederlag i pokalkampen mod Skanderborg.

Så tæt på og så alligevel ikke – NH taber 33-32 til Skanderborg i kvartfinalen Santander Cup. Sejrsmålet til Skanderborg blev sat ind med blot 1 sekund før slutfløjt efter at Nordsjælland Håndbold med en forrygende indsats var kommet godt igen og med under 1 minut havde bragt balance til 32-32.
Kampen startede med to hurtige mål til Skaberborg inden NH fik reduceret ved kampens første straffekast v/ Johan Meklenborg. Kort efter var det så Skanderborg Håndbold der fik straffe og her kom Kristian Nøller Asmussen på mål og klarede både skuddet og det efterfølgende skud på riposten.
Skanderborg Håndbold var foran med et par mål indtil Nordsjælland Håndbold fik udlignet til stillingen 6-6 efter små 15 min. De to hold fulgtes ad dog med Skanderborg Håndbold i førertrøjen. Nordsjælland Håndbold følger trop og udligner. I selv samme periode har Mike Jensen – som var kommet på mål igen – flere flotte redninger.
Kampen er ikke hårdt spillet, men alene i 1. halvleg var der gang i svingdøren med adskillige udvisninger til begge hold – primært pga. af skub. Halvlegsresultatet blev 17-15- det sidste mål fra Skanderborg Håndbold blev sat ind blot med 3 sekunder før tid.
Efter et lille kvarter var stillingen 23 – 18, og i NH lejren og blandt fans begyndte en hvis uro og sprede sig, men NH kom flot igen og fik indhentet Skanderborg.
Skanderborg Håndbold trak igen fra og med små 10 min. igen var stillingen 29-23, her var det især Marcus Mørk der voldte NH’s forsvar og keeper besvær. Marcus Mørk scorede i øvrigt 10 må i hele kampen og primært faldt de i 2. halvleg og det så nået sort ud for NH-spillerne.
NH kom igen og spillerne viste karakter og kampvilje, idet de gik fra stillingen 29-23 til 30-29 med blot 5 min.
De sidste minutter blev noget hektisk og ved stillingen 31-31 og med et minut igen blev Andreas nedlagt i feltet og burde have haft et straffe til stor frustration for spillere og trænere. NH’s sidste mål bliver sat ind på straffe. Skanderborg giver bolden op og inden man ser sig om ligger den bag Mike Jensens mål og endnu engang er det med mindst mulig difference at NH taber en kamp. De havde virkelig fortjent at komme ud i en omkamp – om så de havde vundet her ja det får vi aldrig oplyst.
I dagens kamp kom Aku Kreutzmann rigtig i gang, han scorede 6 mål på 6 forsøg – godt gået og lad os håber at han kan finde det spil frem på lørdag hvor dagens modstander er Århus Håndbold. Desuden skal også nævnes at Andreas Nielsen – på stregen og i forsvaret – var godt spillende.

Fakta
Målscore: Johan Meklenborg 9, heraf 5 på straffe, Aku Kreutzmann 6 (på 6 forsøg – så flot) – Andreas Nielsen 5, Dan Beck Hansen, Lasse Uth og Niclas Lundby hver 3, Jesper Dahl 2, Kasper Kisum 1.
Straffekast: 7 hvoraf der scores på 5. Skanderborg 5 og score på 4.
Udvisninger: 8 til Skanderborg og 5 til NH.
Stillingen undervejs: 1-0, 2-1, 4-2,5-4,6-6,9-10, 12-11, 15-13, 16-14, 17-15,19-15, 20-16, 21-17, 23-18,23-19,24-21, 26-22, 28-23, 29- 23, 29-25, 30-26, 30-28,30-29, 31-30, 31-31, 32-31, 32-31, 32-32, 33-32

Årets sidste er allerede på lørdag, hvor alle hold i ligaen spiller – NH skal møde Århus Håndbold i Frederiksborgs Centret.