Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content
Nyheder

Skanderborg for 3. gang

Guderne skal vide, at det ikke just er en dans på roser for os for tiden. Vi kæmper med mange ting – dels at få point, som selvsagt er det altoverskyggende mål, men i lige så høj grad at sætte flere gode sammenhængende minutter sammen. 

I Århus i tirsdags spillede vi slet ikke så tosset – vi tillod os, udover at have ti dårlige minutter i anden halvleg, hvor mange ting ikke gik vores vej, at brænde ti åbne chancer og når man sammensætter de to ting, så vinder man ikke mange kampe i verdens måske tredjebedste liga. 

I dag venter Skanderborg, som vi allerede har møde to gange i sæsonen og faktisk spillet to relative gode og tætte kampe mod. Det er en utrolig homogen trup, som under ledelse af d’herrer Nick Rasmussen og Kenneth Jørgensen har fået banket en bundsolid defensiv op styret af Mathias Smed og med Kristoffer Laursen inde bagved, mens de kreative sjæle Morten Balling, Marcus Mørk og vores gamle ven Corner skyder løs i den anden ende. 

Det bliver en stor opgave for os, men der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi vil kæmpe til sidste sekund, for at få sat point på tavlen – og hvis stemningen kan blive som sidst, vi var i ROYAL STAGE, så kan det blive et smukt startskud til de, der skal julefrokost senere……. 

Rigtig god kamp! 
Simon