Nordsjælland missede uafgjort i sidste sekund

Målscorere: Kasper Kisum 9, Jesper Dahl 6, Mathias Møller 4, Carl-Emil Haunstrup 3, Tobias Jørgensen og Andreas J. Nielsen hver 2, Frederik Iversen, Fabian Sandven og Matias Cambell hver 1.
Hos Skanderborg var det Jonas Samuelsson 7, Morten Balling og Cornelius Krag med hver 6 som gjorte livet surt for NH.

Udvisninger 2 til hvert hold – straffe: 3 til hvert hold.
Man of the Match og Kampens Konge Kasper Kisum.
Tilskuere: 1.048 i Royal Stage, Hillerød, 14. december 2019.

Eftermiddagens kamp i Royal Stage blev desværre ikke det vendepunkt som både spillere, ledere, fans havde se frem til, idet sejren glippede da der manglede blot 1½ min, idet Skanderborg bragte sig foran 30-29 ved Morten Balling.
Nordsjælland Håndbold havde dog muligheden for at få udlignet, men desværre skulle det heller ikke være denne gang, at lykken skulle stå NH bi. I de sidste sekunder havde NH muligheden, men Kasper Kisums skud efter slutfløjt blev blokeret af forsvaret.
NH startede med at bringe sig foran 1-0 og de første 5 minutter fulgtes de to hold ad, NH trak først fra og efter 10 minutter var det fortsat NH, der var i front ved stillingen 5-4. Efter 20 minutter var det så Skanderborg der havde bragt sig foran med 8-0, men med små 5 minutter igen udlignede NH til stillingen 11-11. Skanderborg kom igen i front, men med et skud fra Kampens Spiller Kasper Kisum 2 sekunder før tid kunne holdene gå til pause og på måltavlen stod der 14-14.

Vi troede på det!
De to hold kæmpede bravt og NH viste mange gode takter, og blandt publikum begyndte man at tro, at der måske var en før julegave i vente.
I 2. halvleg fortsatte NH de samme takter som fra 1. halvleg: De to hold fulgtes ad, men efter små 5 minutter var det alligevel NH, der fik bragt sig foran med 3 mål – 19-16 til stor jubel for hjemmepublikummet.
NH fortsatte de næste par minutter med at være foran med 3 mål og med ti minutter igen var det fortsat NH der var i front med 27-23. Desværre blev NH ramt af en 2 minutters udvisning og det medførte at Skanderborg fik reduceret til 26-27.
Med små 2½ min igen udlignede Andreas Nielsen til 29-29, men desværre fik Skanderborg i det efterfølgende angreb til stor frustration bragt sig foran med 30-29, hvilket der desværre også blev slutresultatet.

NH spillede en flot kamp og det var marginalerne der gjorde at NH ikke fik point i dagens kamp til kæmpe stor skuffelse for spillere og ledere og øvrige omkring holdet. NH havde fortjent mindst det ene point.
NH´s sidste kamp i år bliver om en uge – lørdag 21. december – mod Sønderjyske i Sønderborg og lad os håbe at spillere og ledere spiller sig til den bedste julegave i form af en sejr.
Tag en juletur til Sønderborg og støt det unge hold det fortjener de!!!!!