Udebane
09/03 - kl. 14:00
AAH vs NH
Skip to main content

Vi hang med mulen, da kampen i Skjern i sidste uge blev fløjtet af, for efter vores glimrende anden halvleg, hvor vi virkelig dækkede godt op og fandt noget rytme i vores 7-6 spil, var der ikke meget, der skulle have flasket sig i slutningen, for at vi havde fået et point med hjem.

Desværre havde vi givet os selv dårlige betingelser for det, ved at afslutte første halvleg decideret elendigt, og det er der som bekendt ikke råd til, når man spiller mod topholdene i den danske liga.

Èt af dem kommer på besøg i dag, når BSH gæster Helsingør Hallen. Et hold med masser af rutine og fysik, der spiller med høj fart og stor disciplin. Vi skal være dygtige på så mange parameter, hvis vi skal have chancen for at sætte point på kontoen, men en ting er helt sikkert: Vi kommer til at jagte hver en millimeter for det!

En ting er de ting, vi jagter på banen, noget andet er det, der sker rundt om. Det har været fantastisk at opleve, hvordan stemningen har fået et nøk opad i vores hjemmekampe i denne sæson. Vi vil så gerne give noget tilbage – og lad os i fællesskab jagte muligheden for at lave dobbelt op i Helsingør!

Rigtig god kamp – kom så NH!