Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Vores præstation var til mere, men i sidste ende rakte det ikke til point mod et på dagen mere kynisk Kolding hold, som havde både marginalerne og kynismen, da det hele skulle afgøres. 

Vi lærer stadig ufattelig meget af og i vores kampe – en læring, som vi arbejder ekstremt hårdt på at implementere i vores dagligdag, så vi forhåbentlig allerede i morgen kan sætte yderlige point på kontoen, for det er trods alt dét det handler om i sidste ende.

Morgendagens modstander fra Mors/Thy kom på tavlen i sidste runde, hvor de stensikkert besejrede oprykkerne fra HC Midtjylland. Inden da har de været decideret uheldige, deres trup er bred og de kan ufattelig mange ting, så der venter os indiskutabel en stor mundfuld i morgen, men bestemt ikke en mundfuld, vi ikke kan tage.

Det kræver dog en helstøbt indsats og specielt vores spil med bolden skal være bedre, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point.

Ikke desto mindre lever drømmen om at skabe vores fæstning videre. Stemningen var elektrisk i perioder mod KIF, og jeg skulle kende Helsinge Hallen dårligt, hvis den ikke kan få et decibel eller to mere undervejs. Det er alt andet lige sjovere at være en del af det, jo flere vi er sammen om det – såvel på som udenfor banen.

Rigtig god kamp – kom så NH!