Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Ovenpå et fantastisk dansk VM og 1,5 måneds kamppause fra HTH ligaen, skal vi endelig i kamp igen, når vi skyder 2023 i gang med at byde Skanderborg-Aarhus velkommen til Helsinge.

Vi har haft en god januar, fået trænet godt, lagt lidt lag på det fysiske og justeret nogle småting i såvel vores forsvar- som angrebsspil. For første gang i denne sæson har vi i en lang periode kunne træne med samtlige mand, som helt naturligt har betydet, vi har kunne træne med stor kvalitet og presse hinanden i træningslokalet.

Vi har spillet fint i vores tre træningskampe, fået brugt alle mand og set lidt nye ting an, men er helt bevidste om, at det er noget andet, når der igen er point på spil.

I det omvendte opgør spillede vi en helt tæt kamp, som endte med et remis, og jeg tror, vi kan forvente noget af det samme i dag.

Dagens gæster spiller både hurtigt og seværdigt, de gør sjældent noget vildt og voldsomt, men kan deres håndværk til perfektion med evigt unge Morten Balling som styrmand og stortalentet Thomas Arnoldsen som X-factor.

Der venter os en yderst spændende udfordring, som vi glæder os helt vild til at imødekomme og i en tætpakket Helsinge Hal, er jeg overbevist om,  at vi kan skyde den spændende anden halvdel i gang med et brag.

Rigtig god kamp – kom så NH!