Hillerød
31/08 - kl. 15:00
NH vs AAH
Skip to main content

Nordsjælland Håndbold fokus på talentudvikling sætter sig endnu engang spor i vores ligatrup, idet vi har sikret, at Gustav Bruun fortsætter sin udvikling hos os i de næste tre sæsoner.

Vores kerneværdi er at satse på spillere med stort talent og evner/ vilje til at udvikle sig med store skridt. Gustav Bruun opfylder disse kriterier, og derfor er vil stolte over at Gustav Bruun har besluttet sig for at fortsætte sin udvikling hos os de næste 3 år:

Vores Talentchef: Laurids Søgaard Petersen siger:

”Gustav har taget turen fra mange gode ungdomsår i HIK til først at blive ungdomsspiller i Nordsjælland Håndbold og sidenhen taget turen på flot vis op i ligatruppen.
Gustav har i denne sæson kæmpet sig fra et udgangspunkt i en ‘lærlinge-rolle’ til at have en helt central rolle i vores forsvar og kontraspil. Det er ikke mange unge spillere i håndboldligaen, hvis nogen overhovedet, der løfter en så stor rolle defensivt. Vi glæder os til fortsat at understøtte hans fortsatte udvikling, hvor vi også har store forhåbninger til, at Gustav over tid, kan få en større rolle offensivt”

Gustav er også glad og siger:

”For mit vedkommende har der slet ikke været tvivl om, at jeg gerne vil forlænge min kontrakt med Nordsjælland Håndbold. Jeg har været utrolig glad for mine to år i klubben – og føler jeg har udviklet mig meget samtidig med jeg føler mig utrolig godt tilpas og trives i miljøet. 

Både i mit første år på U19-holdet og i år på ligaholdet er der virkelig høj kvalitet i træningen og det er enormt udviklende at omgås så dygtige holdkammerater og trænere. Jeg er ikke i tvivl om, at Nordsjælland er det rette sted for mig at fortsætte min udvikling og jeg glæder mig til flere gode år”

I Nordsjælland Håndbold ser vi Gustavs entre ind på ligaholdet som et bevis på at vores fokus på et udviklende miljø og talenter fra nærområdet virker og kan gøre en forskel både for os som klub, men også for de unge spillere.

For yderligere information:

Sportschef, Jørn Blom Hansen, 7170 3917

Assistenttræner og talentchef, Laurids Søgaard, 6154 5111